Globotinio pusryčiai. Ieškome namų arba laikinos globos mielam katinėliui Mažyliui (foto)

Laikas.lt

Tęsiame „Laikas.lt“ rubriką „Globotinio pusryčiai“. Joje kiekvieną trečiadienį bendradarbiaudami su socialinės iniciatyvos grupe „Padėk man surasti tave“ pristatome po vieną namų ieškantį gyvūną, kuris gali tapti tavo geriausiu draugu. Šiandien jūsų gerumo tikisi katinėlis Mažylis.

Mažylis rastas numestas Trakuose prie namo vartų. Tada katinėlis buvo dar mažesnis: sunkiai vaikščiojo, pats net neėdė. Tas, kuris taip padarė, tikriausiai žinojo, kad ten gyvena gyvūnams neabejingi žmonės.

Dabar katinėlis jau pats ėda, laka, puikiai naudojasi kraiko dėžute, gavęs vaistų nuo išorės parazitų, yra sveikas, pilnai pasiruošęs keliauti į naujus namučius.

Jau šiandien Jūs galite jam padovanoti laimingą bilietą kelionei į vieną pusę – į namus.

Katinėlis smalsus, meilus, gerutis, mielas ir žaismingas. Dabar mažylis turėtų gyventi patį gražiausią gyvenimo etapą – vaikystę – linksmą, smagią,
nerūpestingą.

Gyvūnų prieglaudose ir pas globėjus gyvena šimtai gyvūnų, kurie laukia pagalbos bei tikisi rasti vietos šeimininkų širdyse. Kiek įmanydami stengiamės skatinti tokių gyvūnų „įsinaminimą”. Žmonių, kurie ryžtasi priglausti „prieglaudinuką/rastinuką” savo namuose po truputį daugėja. Tą galite padaryti ir Jūs. Pasiūlykite Mažyliui savo namus ir... padovanokite jam nuostabią vaikystę, mylėkite, rūpinkitės ir būkite laimingi!

Norinčius katinėlį priglausti visam ar laikinai, prašome skambinti: 867224829, Trakai (būtų galimybė atvežti ir į Vilnių).


 

globa, globotinio pusryčiai, gyvūnai, katinėlis, mažylis, Padėk man surasti tave

Naujausi komentarai
Edita
2015-04-27, 11:02
Mažylis rado namus!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai