Paskutinė proga pamatyti „Darkside“ – koncerte Vilniuje

Laikas.lt

„Lofto“ festivalio, kuris vyks patogiai Vilniaus centre rugsėjo 4-6 dienomis, žvaigždės „Darkside“ vakar paskelbė apie paskutinius savo koncertus.

Nicolas Jaar, „Darkside“ lyderis, vakar socialiniuose tinkluose išplatino žinią, jog paskutinis jo projekto su Dave Harringtonu koncertas įvyks savaitė po „Loftas Fest“, Niujorke.

„Darkside“ projektas eina į pabaigą, bent jau kol kas“, – vakar paskelbė iš Čilės kilęs vienas įdomiausių elektroninės muzikos kūrėjų pasaulyje – N. Jaar.

Darkside – Paper Trails

Iš viso „Loftas Fest“ koncertuos virš 50 skirtingų atlikėjų iš Lietuvos ir užsienio. Veiksmas viename multikultūriniame Naujamiesčio kieme ir vidiniuose loftuose tęsis tris paras.

„Loftas Fest 2014“ skelbia dar daugiau svečių

Be pagrindinių „Loftas Fest 2014“ žvaigždžių – Nicolas Jaar, Leon Somov & Jazzu, „When Saints Go Machine“ – festivalyje pasirodys solidus kiekis užsienio grupių, kurias Victoras Diavara atrado užsienio festivaliuose ir pakvietė į Lietuvą.

Tai daugiausia belgų, prancūzų ir lenkų vietinės muzikos žvaigždės: staigiai išpopuliarėję BRNS, nuo džiazuojančio iki daftpunkinio skambesio keliaujantis belgas Pomrad, abejingų nepaliekantys „Great Mountain Fire“ ir daugelis kitų.

Taip pat į Vilnių grįžta electro rokeriai iš Tel Avivo – „Bonafide3000“, kurie naktimis rengia aerobikos treniruotes pagal gyvai atliekamą energingą electro roką.

Bonafide3000 – Filthy Mind

„Loftas Fest 2014“ prasideda jau netrukus, sulig nauju sezonu, nauja pradžia, patogiai – Vilniaus centre.

Nors festivalius su palapinėmis tenka pamiršti jau iki kito vasaros sezono, šis miesto festivalis – paskutinė proga šiemet sudalyvauti daugybėje koncertų ir veiklų vos per kelias dienas. Be to, kasnakt vakarėlį pradėsi komfortiškai pailsėjęs namie.

darkside, Loftas Fest, nicolas jarr

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai