Now Reading
Muzikiniuose pusryčiuose – į dainas lietuvių kalba atsigrežę „Leon Somov & Jazzu“

Muzikiniuose pusryčiuose – į dainas lietuvių kalba atsigrežę „Leon Somov & Jazzu“

Muzikiniuose pusryčiuose - į dainas lietuvių kalba atsigrežę „Leon Somov & Jazzu“

Laikas.lt
Luko Griciaus nuotr.

Šįryt su jumis dalijamės dar liepą pristatyta dueto „Leon Somov & Jazzu“ naujausia lietuviška daina „Ką tu su manim darai?“. Atlikėjai jau tuomet užsiminė, kad rudenį galima tikėtis ir išskirtinio albumo, kuriame – vien kūriniai lietuvių kalba.

„Paskutiniame mūsų albume „Lees and Seas“ buvo tik vienas lietuviškas gabalas, nes man lengviau rašyti angliškai. Kita vertus, nekuriu dainų specialiai kuria nors kalba – tekstai gimsta natūraliai. Lietuvių kalba yra labai graži, tačiau daug metų kuriu angliškai ir man tai puikiai sekasi“, – šypsosi atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Naujausia jos parašyta daina „Ką tu su manim darai?“ – apie jausmus. „Tematika visada ta pati – dviejų žmonių santykiai, meilė, nes man atrodo, kad tai yra svarbiausias dalykas pasaulyje, – teigia Jazzu. – O jeigu pažodžiui – čia pasakojama istorija. Klausai ir supranti, nėra jokių interpretacijų. Istorija prasideda nuo pat pirmojo susitikimo, kuomet vos pamilęs manai, kad taip turi būti, viską priimi tarsi savaime suprantamą. O paskui ta meilė subręsta. Tada myli besąlygiškai ir nori, kad tave taip pat mylėtų.“

Išgirsti dainą galite čia:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top