9 požymiai, kad ji vis dar galvoja apie buvusįjį

Suaugusiems.lt

Pradėjote susitikinėti visai neseniai, tačiau jūsų neapleidžia mintis, kad savo merginai esate tik laikinas pakaitalas, kol ji nesusitaikė su savo buvusiuoju? Nauji santykiai, pradėti iškart po išsiskyrimo su senuoju partneriu, gali būti labai komplikuoti. Taigi ar jūsų įtarimai, kad ji vis dar iki ausų įsimylėjusi savo eksą - pagrįsti?

1. Ji dažnai taria jo vardą. Tai nereiškia, kad jo vardas prasprūsta tada, kai iš tikrųjų nori ištarti  jūsiškį. Gali būti ir taip, kad mergina kur buvus, kur nebuvus nuolat prisimena savo buvusįjį,  įvairiomis aplinkybėmis. Ypač turėtumėte suklusti, jei ji noriai aptarinėja jį su savo draugais,  bendrais pažįstamais, domisi, kaip jis gyvena, ką veikia, ar jis prisimena ją. Dar rimtesnis nerimo  signalas, jei jo vardas pasigirsta intymiomis akimirkomis, kai esate tik dviese, sekso metu ar jaukiai
romantiškai vakarojant.

2. Ji siunta ant jo. Jei mergina vis dar niršta ant savo buvusiojo, tai - taip pat ženklas, kad jų  santykiuose taškas dar nepadėtas. Galbūt jis ją įskaudino, galbūt išsiskirdama ji tenorėjo jam  pademonstruoti savo principus ir kaprizus? O gal tarp jų vis dar liko neišsakytų nuoskaudų,  neužgijusių dvasinių žaizdų? Kitaip tariant, emociškai ji jo vis dar nepaleido, ir jei trokšta jam  kerštauti, skaudinti, įžeidinėti - atmosfera tarp judviejų nežada nieko gero. Mergina emociškai vis  dar neatsigavo po streso, ir net jei buvusiajam iš tikrųjų ji jaučia neapykantą ir panieką, jos noras  kerštauti rodo, kad jūsų meilė jai reikiamo stabilumo nesuteikia, veikiausiai tam dar neatėjo laikas.  Taigi ar esate pasirengęs laukti?

3. Ji pernelyg ilgai gedi buvusių santykių. Kurį laiką liūdėti, apgailestauti nutrūkus santykiams - normalu. Kuo ilgesni buvo santykiai - tuo ilgesnis jų gedėjimo periodas. Ir vis dėlto net jei po  išsiskyrimo prabėgus keliems mėnesiams, pradėjusi naujus santykius, ji vis dar susigraudina  išgirdusi "jų dainą" ar atsidūsta eidama pro suolelį, ant kurio jie pirmą kartą pasibučiavo - tampa  akivaizdu: ji vis dar beprotiškai ilgisi savo praeities.

4. Jos buvusysis - geriausias draugas. Jei buvę santykiai nutrūko pakankamai gražiai, jie sugebėjo  išlikti draugais - puiku. Tokie draugai gali pasveikinti vienas kitą gimtadienio proga, kartkartėmis  pasiteirauti, kai einasi. Bet jei ji skambina jam bent kartą per savaitę, pati ieško progų susitikti,  pabendrauti, aptarti bendrus reikalus, ir tikina, jog tarp jų liko tik draugystė, ir nieko daugiau - gali  būti, kad apgaudinėja ne tik jus, bet ir pati save. Pasak psichologų, likti draugais su buvusiuoju išties realu. Tačiau saugiausia kai tokia draugystė užsimezga po išsiskyrimo praėjus bent metams:  tada aistros jau nurimę, abu būna susikūrę savą gyvenimą ir draugų ratą, tad suvedus tam tikroms  gyvenimo aplinkybėms, gali bendrauti kaip geri draugai. Tačiau toks bendravimas netrukus po  išsiskyrimo naujiesiems santykiams - pavojaus signalas. Iš tiesų vertėtų kurį laiką sąmoningai  vengti ir atsiriboti nuo buvusio partnerio, net jei tarp jų ir nėra audringo konflikto.

5. Ji lygina jus su juo. Girdėti, kad daugelyje sričių esate pranašesnis už jos buvusįjį - malonu.  Tačiau atsargiai: jei tas buvusysis jai tikrai rūpėtų kaip pernykštis sniegas, ji rastų kaip jus pagirti ir negretindama. Ką vis dėlto reiškia tokios paralelės? Veikiausiai tai, kad šiuo metu ji pati save bando įtikinti, esą jos naujieji santykiai ir naujasis partneris yra pranašesnis už tą, kurį turėjo. Belieka tikėtis, kad taip ir išliks.

6. Ji nesupažindina jūsų su draugais. Jei jos santykiai su buvusiuoju truko ilgai, tikėtina, kad  dauguma jos draugų yra ir jos buvusiojo draugai. Todėl atkreipkite dėmesį, ar ji noriai pristato jus  savo bičiuliams kaip naują meilę? O gal vengia jus pristatyti, sako, kad dar ne laikas? Toks  slapukavimas gali turėti įvairiausių priežasčių, pradedant tuo, kad bendraudama su draugais ji tikisi daugiau sužinoti apie buvusįjį, o gal net jį sutikti, ir baigiant tuo, kad jaučia, jog jūsų santykiai truks  neilgai, taigi nėra reikalo pažindinti jus su draugais, o paskui aiškinti, kodėl išsiskyrėte. Arba dar blogiau - apie jos naują aistrą gali sužinoti buvusysis, su kuriuo ji būtų linkusi susitaikyti.

7. Ji palaiko santykius su buvusiojo šeima. Kad ir kaip draugiškai ji būtų bendravusi su  buvusiojo šeima (pvz. mama, seserim), po išsiskyrimo natūralu kurį laiką vengti jo artimųjų,  išlaikyti didesnį atstumą. Tačiau jei ji mielai eina į jo mažojo broliuko gimtadienį ar pati skambina  jo mamai pasitikslinti salotų recepto - jums nieko gero nežada. Gali būti, kad ji vis dar tikisi susigrąžinti savo buvusįjį ir vėl paversti jį esamuoju.

8. Ji negrąžina jam jo daiktų. Čia nekalbame apie dovanas. Pas ją likęs jo žiebtuvėlis, paskolintos  kompiuterio kolonėlės ar žygio palapinė - tai daiktai, kurie priklauso jos buvusiam vaikinui.  Natūralu, kad išsiskyrus juos reikėtų kuo skubiau grąžinti. Jei ji ligi šiol to nepadarė, laiko šiuos  daiktus savo namuose ir tikisi, kad jis pats ateis pasiimti - laukite bėdos. Visų pirma, jei jis ateis pasiimti - jie susitiks akis į akį, jos namuose, be jūsų. Galbūt ji kaip tik to ir telaukia laikydama pas  save svetimus daiktus? Pasisiūlykite juos perduoti jam arba nusiųsti per kurjerių tarnybą. Jei ji  kategoriškai atsisako - turėtumėte suklusti.

9. Jūsų intuicija skelbia aliarmą. Kartai užtenka pasikliauti vien ja. Kai kurių signalų mūsų  sąmonė nespėja užfiksuoti, tačiau sėkmingai pagauna pasąmonė. Taigi gali būti, kad jūs pats  nežinote, kodėl, bet jums atrodo, jog būdama su jumis ji nuolat galvoja apie jį. Ir ne tik būdama su  jumis. Nuklydęs žvilgsnis, uždelstas atsakymas, nepaaiškinama nuotaikų kaita - visa tai netiesiogiai,  bet gana akivaizdžiai parodo, jog jūsų mergina kol kas nepasirengusi sutelkti viso dėmesio į jus arba  jūsų santykius.
 

buvęs, ex, meile, Mergina, pora, požymiai, santykiai, vaikinas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai