Sekso incidentai pasibaigę mirtimi

Suaugusiems.lt

Keisčiausi incidentai sekso metu tik Jums!

Pilotas sudaužė lėktuvą

Kiek daugiau nei prieš dešimtmetį įvyko lėktuvo katastrofa. Sakote, kuo ši tokia ypatinga? Ogi tuo, kad lakūnui užsiiminėjant seksu su viena iš keleivių, lėktuvas nukrito į ežerą. Pilotų kabinoje linksmai laiką leidžiantys balandėliai buvo užtikti ne pačioje maloniausioje situacijoje – visiškai nuogi, taigi įkalčių paslėpti buvo neįmanoma.

Mirtis liūto nasruose

Žvėrių karalius liūtas gali būti ne toks žavus kaip įsivaizduojame. Tuo spėjo įsitikinti Karibuose viešinti turistė Shara. Moteris buvo sudraskyta negailestingojo plėšrūno, kai viename iš gyvūnų rezervato krūme mėgavosi seksu.

Anot merginos vaikino, jis vos tik išgirdęs įtartiną žvėries riaumojimą puolė instinktyviai bėgti ir kreiptis pagalbos į netoliese esančius žmones. Vienintelė problema – jis buvo nuogas, mūvintis prezervatyvą ant intymios vietos, todėl nieko keisto, jog žmonės pagalvojo, kad jis pamišėlis. Mylimoji buvo žiauriai nužudyta dar nespėjus atvykti policijai.

Gamtosaugininkai teigia, kad šioje vietoje liūtai itin dažnai užpuola ir mirtinai sužaloja žmones, todėl turistai ir vietiniai gyventojai privalo būti itin atsargūs.

Moteris mirė, vyras – neteko kojų

Kaimyninėje Ukrainoje gyvenusi pora užsiiminėjo seksu tiesiog ant traukinio bėgių. Likęs gyvas vaikinas, paklaustas, kodėl elgėsi taip neatsakingai teigia, kad juos tiesiog užklupo aistra ir įsimylėjėliai negalėjo nieko padaryti. Deja, meilės nuotykiai abiems iš jų baigėsi nelaimingai. Mergina žuvo vietoje, vaikinui buvo amputuotos kojos.

Moteris įkrito į šulinį

Ispanija – aistra bei romantika pulsuojanti šalis. Todėl ne veltui jaunieji saulėtosios Ispanijos gyventojai seksu užsiimti sugalvojo tiesiog vidury miesto centro. Aistringų meilės žaidimų mergina tiesiog ėmė ir įkrito į šulinį, tuo tarpu išsigandęs vaikinas paspruto, kreipėsi į policiją ir anonimiškai pranešė apie įvykusią nelaimę. Į įvykio vietą atvykusi policija šulinyje rado nuogą, išsigandusią merginą, beprotiškai laukiančią pagalbos.

Vibruojančios kelnaitės

Velse gyvenanti namų šeimininkė, pasirodo, yra itin drąsi moteris – save pamaloninti nusprendė tiesiog prekybos centre.

Apsilankydama prekybos centre moteris pamiršo nusimauti vibruojančias kelnaites, kurios kaip tyčia įsijungė jai ramiausiai vaikštant po prekybos centrą. Pripažinkite, ne itin malonus jausmas, kai šalia Jūsų stovintys kiti pirkėjai girdi vibraciją, zvimbimą Jūsų apatiniuose, o Jums nejučia ima kaisti žandai.

Pora nukrito nuo stogo

Net neabejojame, jog didžiausių kvailysčių ir juokingiausių vaizdų tenka matyti taksi vairuotojams.

Vienam taksi vairuotojui teko išskirtinė užduotis – į ligoninę vežti rimtai susižeidusių nuogalių porelę. Įsimylėjėlių porelė seksu užsiiminėjo tiesiog ant vieno iš pastato stogo. Galite tuo patikėti?

Asmeninis sekso video – parodytas viešai visai klasei

Jungtinėse Amerikos Valstijose, Arkanzaso valstijoje, vienoje iš mokyklų dirbanti mokytoja stipriai suklydo. Mokiniams netyčia parodė asmeninį savo ir vyro sekso video, ko vaikai tikrai neturėjo matyti. Kaltei išpirkti, mokytoja vaikų tėvams išsiuntė atsiprašymo laiškus.

Nuo mašinų išmetamųjų dujų mirė pora

Kiekviena pora gali pasigirti didesne ar mažesne seksualine patirtimi. Svarbu atsiminti vieną dalyką - jei seksu užsiimate automobilyje, nepamirškite išjungti variklio, kitu atveju visos linksmybės gali pasibaigti mirtimi.

Vienai porai, nusprendusiai seksu užsiiminėti automobilyje neišjungtu varikliu, šis nuotykis baigėsi mirtimi. Baisu, tačiau porą draugai rado tik kitą rytą, todėl niekuo jiems nebebuvo galima padėti.

Nuogą porą nutrenkė žaibas

Jauni įsimylėjeliai, gyvenantys Vokietijoje, nusprendė pasidžiaugti romantika. Nuvyko atokiau miesto ir nusprendė meilės žaidimais pasimėgauti tiesiog gamtoje. Pora teigė, kad oro sąlygos pasikeitė žaibišku greičiu, todėl jie nespėjo pasislėpti nuo užklupusios gamtos stichijos.
 




incidentai, meile, mirtis, seksas

Naujausi komentarai
Paaiskinkit...
2018-12-20, 16:16
...paskutini pezala.
Pora nutrenke zaibas. Tai kaip ir kam jie paskui paaiskino, kad pasikeite oro salygos? Sventam Petrui?
Koks debilas rase visa tai?
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai