Now Reading
Globotinio pusryčiai. Namų ieško mylimos šeimininkės netekęs šunelis (foto)

Globotinio pusryčiai. Namų ieško mylimos šeimininkės netekęs šunelis (foto)

Globotinio pusryčiai. Namų ieško mylimos šeimininkės netekęs šunelis (foto)

Laikas.lt

Tęsiame „Laikas.lt“ rubriką „Globotinio pusryčiai“. Joje kiekvieną trečiadienį bendradarbiaudami su socialinės iniciatyvos grupe „Padėk man surasti tave“ pristatome po vieną namų ieškantį gyvūną, kuris gali tapti tavo geriausiu draugu. Šiandien jūsų gerumo tikisi dar vienas šunelis.

Kandidato į jūsų širdis istorija labai liūdna – šunelis netekęs ne tik mylimos šeimininkės, bet ir šiltos pastogės.

Ar dažnas iš mūsų susimąstome apie tai, kokia senatvė mūsų laukia? Kaip mes gyvensime? Kaip gyvens mūsų artimieji? O mūsų gyvūnai, kai mūsų pačių nebeliks?

Senatvė gali būti graži, kai tavimi yra kam pasirūpinti, kai nestinga šilumos, atjautos, meilės. O ką daryti, jei esi vienišas ir liūdnas, jeigu šalia nėra artimos sielos? Mirus šeimininkei, vienišu liko ir jis. Liūdnas, nelaimingas ir… gatvėje. Negalime leisti, kad jis ten ir pasiliktų, todėl kuo skubiau ieškome namų arba laikinos globos. Šunelis maždaug poros metukų amžiaus, nors ir draugiškas, bet su svetimais šiek tiek baikštus – po tiek negandų ir likimo siųstų išbandymų jam reikės šiek tiek laiko, kad priprastų naujoje vietoje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jeigu esate pilnametis ir rimtai nusiteikęs asmuo, jeigu suprantate, kad auginant šunelį reikės kantrybės ir supratimo, skambinkite Algirdui: 8-614-91687, Vilnius.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top