Now Reading
Filmo „Neliečiamieji“ žvaigždė, aktorius François Cluzet į kino ekranus grįžta romantišku advokato vaidmeniu

Filmo „Neliečiamieji“ žvaigždė, aktorius François Cluzet į kino ekranus grįžta romantišku advokato vaidmeniu

Filmo „Neliečiamieji“ žvaigždė

Laikas.lt

Prancūziškuoju George Clooney vadinamas aktorius François Cluzet, pasaulinę šlovę pelnęs kultiniu vaidmeniu filme „Neliečiamieji“ (angl. „Intouchables“), jau rugsėjo mėnesį į kino ekranus grįš romantiško teisėjo vaidmeniu filme „Pasimatymas“ (angl. „Quantum Love“).

Režisierės Lisa Azuelos teigimu, filmo scenarijus buvo kurtas specialiai šiam aktoriui. Kalbėdama apie artimą savo šeimos bičiulį moteris tikina, jog kino pramonėje liko nedaug vyrų, gebančių taip žiūrėti į moterį. „François moka mylėti, būti įsimylėjusiu ir šiuos jausmus perteikti kameros objektyvui. Šalia tokio vyro vaidinti meilę – vieni niekai, kadangi jis sugeba sukurti ypatingai jaukią, meile pripildytą atmosferą“, – tikino režisierė, į filmo „Pasimatymas“ premjerą Lietuvoje kviečianti jau rugsėjo 12 dieną.

59-erių aktoriui vaidmuo šiame filme tapo bene romantiškiausiu jo pasirodymu kino ekrane. Draugiją vyrui palaiko gražiausia Prancūzijos moterimi tituluojama ir amžiaus kerų vis aplenkiama aktorė Sophie Marceau. Gražuolė prancūzė filme įkūnija išsiskyrusią rašytoją Elzą, auginančią tris vaikus. Kartkartėmis su perpus jaunesniu meilužiu susitikinėjanti moteris dievina vakarėlius, pasidėjimus su draugėmis, svajoja apie svaiginantį meilės romaną bei tikina niekuomet nesusitikinėsianti su jokiu vedusiu vyru.
Pjeras (vaidina akt. François Cluzet) – laimingas sutuoktinis, sėkmingas advokatas bei gyvenimo malonumais besimėgaujantis vyras, kurio gyvenime, regis, nieko netrūksta. Atsitiktinis šių dviejų priešingybių susitikimas vakarėlyje plyksteli aistra, nepasiduodančia jokioms taisyklėms ir moralės principams.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Filme „Pasimatymas“ nagrinėjama itin gyvenimiška dilema – ką rinktis užklupus aistrai naujai sutiktam žmogui: stabilų gyvenimą ar užplūdusių jausmų audrą? Drugelius pilve ar nusistovėjusią šeimyninę rutiną? Paslapčių ir nuolatinio slapstymosi prisodrintą kasdienybę ar atvirumą ir drąsą keisti savo gyvenimą? Sodriais muzikiniais intarpais ir spalvų žaismu prisodrintas „Pasimatymas“ kviečia išgyventi pasirinkimo pasekmes ir pajusti meilę, kuri blyksteli tik kartą gyvenime…


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top