Now Reading
„Nepatogus kinas” kviečia tapti festivalio savininkais

„Nepatogus kinas” kviečia tapti festivalio savininkais

„Nepatogus kinas” kviečia tapti festivalio savininkais

Laikas.lt

Tapti festivalio savininku – tokią galimybę savo gerbėjams siūlo spalio pabaigoje prasidėsiančio dokumentinių filmų festivalio „Nepatogus kinas“ organizatoriai. Nuo šiandien festivalio interneto svetainėje visi norintys gali nusipirkti nuo 1 iki 90 festivalio minučių ir taip prisidėti prie festivalio augimo.

10 litų – tiek kainuoja viena „Nepatogaus kino“ minutė. Įsigijusieji ją savo vardą ras tarp rėmėjų šių metų  festivalio svetainėje. Nusipirkę penkias festivalio minutes, dovanų gaus vardinę „Nepatogaus kino“ akreditaciją, leidžiančią be papildomų bilietų patekti į visus festivalio kino seansus. Įsigiję penkiolika minučių, papildomai gaus asmeninius kvietimus į festivalio atidarymo bei uždarymo renginius. O tapę viso kino seanso savininkais (90 minučių), be visų kitų privilegijų į pasirinktą kino seansą gaus neribotą bilietų skaičių ir išskirtinę padėką festivalio rėmėjų sąraše.

Visos už minutes surinktos lėšos bus panaudotos kino festivalio augimui. „Nepatogaus kino“ organizatorių tikslas – svarbias temas nagrinėjančius dokumentinius filmus parodyti kuo daugiau žmonių.

„Esame kino festivalis su labai aiškia socialine misija – mūsų filmai privalo būti prieinami visiems. Norime, kad festivalis augtų bei stiprėtų, būtent todėl ir ieškome savininkų, su kuriais tai pasieksime kartu“, – sako festivalio direktorius Gediminas Andriukaitis.

Pasak jo, festivalio savininkai turės galimybę aktyviai prisidėti formuojant kitų metų „Nepatogaus kino“ programą bei renginius. Pernai festivalio savininkais tapo daugiau nei 100 žmonių, buvo nupirktos 803 kino seansų minutės už 8030 litų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Nepatogus kinas“ – didžiausias dokumentinio kino festivalis Baltijos šalyse ir vienas labiausiai lankomų kino renginių Lietuvoje. Į visus festivalio seansus žiūrovai gali patekti sumokėdami tiek, kiek mano esant verta (bilieto kaina – bent 1 centas). „Nepatogaus kino“ programą sudaro tarptautinio pripažinimo ir apdovanojimų sulaukusių dokumentinių filmų programa, rengiami susitikimai su jų režisieriais, organizuojamos diskusijos žmogaus teisių temomis ir kiti edukaciniai renginiai.

Visi norintys tapti „Nepatogaus kino“ savininkais tai gali padaryti interneto svetainėje www.nepatoguskinas.lt/perku

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top