Top 10: žiauriausios pasaulio žmonos

Alfa.lt

Oddee.com sudarė žiauriausių žmonų dešimtuką.

1. Australė, kuri nužudė vyrą ir sumaitino jį jo vaikams

Pirmoji moteris Australijoje, kuri buvo nuteista kalėti iki gyvos galvos be lygtinio paleidimo teisės yra Katherine Knight. Šios moters santykių biografijoje buvo daugybė smurto. Vienam savo buvusių vyrų ji išmušė visus dantis, o kito akyse perpjovė gerklę jo 8 mėnesių šuniukui. Bet moters smurtas prieš vyrus pasiekė kulminaciją, kai ji draugavo su Johnu Charlesu Thomasu Price‘u. Moteris mėsininko peiliu vyrui smeigė 37 kartus. Tai nutiko 2000 m. Po to pakabino jį ant mėsos kablio vidury savo namų svetainės ir nudyrė jam odą. Tada ji išmėsinėjo vyro kūną, galvą iškepė keptuvėje ant viryklės, kartu su jo sėdmenų raumenimis. Visą šią vakarienę moteris patiekė vakarienei nužudytojo J. C. T. Price‘o vaikam.

2. Moteris, kuri nužudė du savo vyrus ir tuo apkaltino savo pačios dukrą

2005 m. 41 metų Stacey Castor keturias dienas antifrizu girdė savo antrąjį vyrą Davidą Castorą. Šiam mirus, moteris sufalsifikavo jo savižudybę. Policijai išsiaiškinus visas aplinkybės buvo nuspręsta ekshumuoti pirmojo S. Castor vyro palaikus, kuris, kaip manyta, mirė nuo širdies smūgio 2000 m. Cheminė analizė parodė, kad vyras taip pat buvo nunuodytas. Visi įkalčiai vedė į Stacey Castor, tačiau moteris buvo parengusi atsarginį planą. Ji suklastojo įrodymus ir nusikaltimais apkaltino savo pačios dukterį. S. Castor apkaltino savo dukrą Ashley tėvo ir patėvio žmogžudystėmis. Mergaitei tebuvo 11 metų, kai mirė jos tėvas, S. Castor pirmasis vyras Michaelis Wallace‘as. Ashley Wallace buvo skubiai išvežta į ligoninę, po to kai buvo rasta kone mirtinai apsinuodijusi degtine ir raminamaisiais. Greta merginos kūno gulėjo savižudybės raštelis ir prisipažinimas dėl dviejų žmogžudysčių. S. Castor nelaimei, jos dukra išgyveno ir davė parodymus prieš savo motiną. S. Castor nuteista 25 metams nelaisvės už dviejų savo vyrų nužudymą ir pasikėsinimą į savo dukros gyvybę.

3. Imperatorė, kuri vertėsi prostitutės amatu ir planavo nužudyti savo vyrą

Valeria Messalina buvo trečioji imperatoriaus Klaudijaus žmona. Moteris buvo liūdnai pagarsėjusi kaip nimfomanė. Ji ištekėjo už Klaudijaus 38 mūsų eros metais ir pagimdė jam du vaikus, kurie, kaip buvo įtariama iš tiesų buvo Kaligulos. Veleria Messalina buvo nuolatinė Kaligulos rengiamų orgijų lankytoja. Kai Kaligula buvo nužudytas, V. Messalina nenurimo. Naktimis ji persirengdavo prostitute ir versdavosi šiuo amatu, kad pasotintų savo vyrų troškimą. Ji netgi metė iššūkį žymiausiai Romos prostitutei Scylla‘i. Moterys varžėsi, kuri permiegos su daugiau vyrų. V. Messalina laimėjo per parą permiegojusi su 25 partneriais. 48 m. ji įtikino savo meilužį Silliusą, kad šis nužudytų jos vyrą Klaudijų ir slapta susituoktų su ja. Šis sąmokslas buvo išaiškintas.

4. Moteris, kuri nukando savo vyro penį

Įniršusi moteris nukando savo vyro penį po to, kai aptiko jį lovoje su savo geriausia drauge. 36 metų Katya Kharitovonova buvo nuteista dviems metams kalėjimo už tai, kad stipriai sužalojo savo vyrą Mikhailą ir jo meilužę Lizą Dmitriyeva.

Vieną dieną jie trise pietavo. Po sočių pietų susėdo pažiūrėti filmo, tačiau Katya Kharitovonova užmigo. Prabudusi po pusės valandos ji lovoje užklupo savo vyrą su geriausia drauge. Katya akimirksniu čiupo lempą ir smogė ja Lizai per galvą. Tada ji puolė prie vyro ir nukando jam penį. Po šoko Katya suvokė, kad sunkiai sužeidė vyrą ir jo meilužę, todėl pati iškvietė greitąją pagalbą. Meilužė patyrė sunkią galvos traumą. Vyrui jo lytinis organas buvo prisiūtas. Teisėjas nusprendė, kad moteris neturėjo jokios teisės elgtis taip žiauriai, net ir esant vyro ir meilužės provokacijos aplinkybėms.

5. Moteris apgaudinėjo savo vyrą po to, kai jis jai paaukojo savo inkstą

Gydytojas Richardas Batista vedė Dawnelle Batista 1990 m. 2001 m. po dviejų nepavykusių inkstų persodinimo operacijų, sužinota kad tinkamiausias inkstų donoras Dawnellei Batistai yra jos vyras. Operacija buvo sėkminga, tačiau po jos, santuoka tetruko keturis metus. Vyro teigimu, buvusi žmona už paaukotą inkstą jam atsidėkojo tuo, kad permiegojo su savo fizioterapeutu, paliko jį ir neleidžia jam lankyti jo trijų vaikų. Gydytojas jaučiasi žiauriai įskaudintas, todėl vyras reikalauja 1,5 milijono dolerių kompensacijos iš buvusios žmonos už paaukotą organą.

6. Moteris mylėdamasi netyčia pakorė savo vyrą

31 metų Crystal Boarder su savo 46 metų vyru Tony labai mėgo keistus ir iškrypusius sekso žaidimus, per kuriuos partneriai dusindavo vienas kitą virvėmis ir plastikiniais maišeliais. Pora net filmuodavo, kaip karia vienas kitą prie savo namų. Tony Boarderis apjuosė savo žmonos kaklą virve ir pradėjo ją karti, po kiek laiko jis atleido virvę. Tada atėjo Crystal eilė. Ji apjuosė vyro kaklą virve ir pradėjo jį karti. Moteris nuleido vyrą ant žemės tik po 15 minučių. Pamačiusi, kad vyras nekvėpuoja, ji tikrino jo pulsą ir rūkė cigaretes. Suvokusi ką padarė, ji paskambino į policiją ir pasakė, kad netyčia, žaisdama sekso žaidimus, nužudė savo vyrą. Keista, tačiau Tony Boarderis buvo kalėjęs 8 metus už tai, kad panašiomis aplinkybėmis, mylintis, nužudė žmogų.

7. 76 metų moteris įtariama nužudžiusi keturis iš penkių savo vyrų

76 metų amžiaus ponia iš Džordžijos, Pietų Karolinos valstijos, buvo pasodinta į kalėjimą už tai, kad nusamdė žudiką savo ketvirtajam vyrui Haroldui Gentry. Policija pradėjo tirti ir kitų jos vyrų mirčių aplinkybes, tačiau tikslių įrodymų nerado. Vienintelis motyvas galėjo būti tai, kad visi vyrai buvo apdrausti stambiomis gyvybės draudimo sumomis. Kaimynai ir pažįstami pasakojo, kad moteris buvo labai maloni, lankė bažnyčią ir turėjo savo grožio reikmenų parduotuvių verslą.

8. Moteris vietoje savo vyro pasirinko krokodilą

Australė Vicki Lowing išsiskyrė su savo vyru po to, kai šis paprašė atsikratyti jos naminio gyvūno – krokodilo. Krokodilas, vardu Johnie, moteriai buvo tarsi vaikas. 52 metų V. Lowing reptiliją augino 13 metų. Ji krokodilui leido laisvai vaikščioti po namus ir net miegoti vienoje lovoje su jos sūnumi. Moteris krokodilą pradėjo auginti, kai rado jį paliktą prie savo namų durų. V. Lowing vyras Gregas Lowingas paprašė, kad moteris atsikratytų gyvūno, tačiau ji nesutiko.

9. Moteris iš Saudo Arabijos paliko savo vyrą, kuris po 30 metų santuokos mėgino pažiūrėti į jos po šydu paslėptą veidą

Vienas vyras iš Saudo Arabijos 30 metų gyveno su moterimi, nė kartelio nematęs jos veido. Jo 50 metų amžiaus žmona puoselėjo arabiškas tradicijas ir savo veidą slėpė po šydu. Vieną naktį vyrą apėmė smalsumas ir jis pažiūrėjo po šydu. Žmona pabudo ir pareikalavo skyrybų. Išduota žmona sakė, kad vyras atsiprašinėjo jos ir prisiekė daugiau taip nebedaryti, bet ji vis tiek siekė skyrybų.

10. Moteris, kuri užpuolė savo vyrą su šaldyta lazanija

Atlanto vandenyno pakrantėje gyvenanti moteris pateko į policijos akiratį dėl to, kad vakarienei nepateikė lazanijos, o ja primušė savo vyrą. Amanda Trotta susiginčijo su savo vyru per vakarienę ir šaldytos lazanijos gabalu prakirto jam galvą. Šaldytas maisto gabalas įstrigo vyro galvoje. Ginčas įvyko dėl vaikų.


moterys, top 10, žiauriausios, žmonos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai