Now Reading
300 tikroviškų lėlių moteriai atstoja jau užaugusius vaikus (foto)

300 tikroviškų lėlių moteriai atstoja jau užaugusius vaikus (foto)

300 tikroviškų lėlių moteriai atstoja jau užaugusius vaikus (foto)

Suauagusiems.lt

Susipažinkite su Marilyn, 36 metų amžiaus moterimi, gyvenančia Jungtinėse Amerikos Valstijose, kuri gamina itin realistiškai atrodančias lėles. Siekdama sukurti žaislus, primenančius tikrus žmones, moteris pluša iš peties, negaili tam laiko bei pinigų.

Savo kolekcijoje Marilyn turi bene 300 tikroviškų lėlių. Jomis rūpinasi lyg tikrais žmonėmis, todėl jei gyvenate Jungtinėse Valstijose, nenustebkite vieną dieną išvydę keistąją šeimyną vaikštinėjančią Niujorko gatvėmis ar parkais. Kai vaikai buvo maži, įsodindavome juos į vežimėlius ir visi eidavome pasivaikščioti, tačiau jie jau užaugo, todėl į vežimėliai dabar tinkami lėlėms – atvirauja moteris.

Anot moters, lėlės puiki terapinė priemonė, galinti nors iš dalies užpildyti tuštumą širdyse tų žmonių, kurie patys negali susilaukti vaikų. Meilę ir dėmesį puikiausiai atiduoti galima ir lėlėms – teigia moteris.
Marilyn pasakoja, kad aistra lėlėms užgimė dar vaikystėje. Jau būdama dvejų turėjau mylimą lėlę monstrą, kurios negalėjau paleisti iš rankų nė minutei. Man tiesiog visada norėjosi kuo nors rūpintis – pasakoja moteris. Dviejų vaikų mama išleidžia tūkstančius dolerių visoms reikalingoms priemonėms, iš kurių gaminamos lėlės. Kai kurias iš jų pasilieka sau, tačiau dalį mielai parduoda kitiems.

Ne paslaptis, kad lėlės namuose užima itin daug vietos, juose taip pat gyvena moters vyras ir judviejų paaugliai vaikai. Nepaisant stiprios meilės vaikams, moteris turi ir vieną mylimiausią lėlę – Daviną, tik ji viena gali džiaugtis natūraliais žmogaus plaukais, kuriuos jai padovanojo Marilyn sūnus.

Įprastai darydama lėles naudoju ožkų plaukus, tačiau šiai lėlei nusprendžiau padovanoti savo sūnaus plaukus, siekdama, sukurti stipresnį tarpusavio ryšį su visa mūsų šeima- atvirai pasakoja moteris.
Moters sutuoktinis, šį neįprastą mylimosios pomėgį vertina teigiamai, todėl net pats prisideda prie lėlių gaminimo proceso. Toks mano gyvenimas tęsiasi jau beveik dešimtmetį, gyventi apsuptam lėlių tiesiog fantastiška. Jos yra visur: miegamajame, virtuvėje, kiekviename namų kampelyje, kur tik pažvelgsi – dėsto vyras.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nieko keisto, kad gatvėje Marilyn ir jos šeima sulaukia dviprasmiškų žvilgsnių ir nuomonių. Vieni juos laiko tiesiog pamišėliais ir palydi kreivais žvilgsniais, kiti nieko neįtardami praeina pro šalį, manydami, kad lėlės tiesiog paprasti žmonės.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top