Penktadienio DJ: Dienos aktualijos su „12 Inčų Po Žeme“

Laikas.lt

Smalą virti raudonos šviesos fone mėgstantis duetas „12 Inčų Po Žeme“ pasirausė savo plokštelių krepšiuose ir iš ten ištraukė po kelis šios dienos favoritus. Kad penktadienis būtų garsenis. O patys šiąnakt ketina per daug neužbristi – rytoj Billy Kristal ir Killl My Disco kartu su vietiniais kolegomis „Studio 9“ pasitiks gausią britišką „Secretsundaze” delegaciją. Beje, lietuviai žada pagroti lauke!

Superpitcher – Delta

Senas geras Superpitcher. Jis nepraranda įdomumo ir aktualumo jau daugiau kaip dešimtmetį. Ar kurdamas vienas, ar kaip Supermayer, ar Pachanga Boys. Naujausias jo gabalas iš „Kompakt Total 14“. „Kompakt“ yra turbūt labiausiai mūsų skambesiui įtakę daręs leiblas, ypač pačioje pradžioje. Nors šiuo metu nuo „Kompakt“ esam nutolę, tokie gabalai neleidžia jo pamiršti.

Tova Gartner – Etmol (It's A Fine Line Balnearic Version)

Naujas mūsų dievinamo Ivan Smagghe leiblas, iškart tapęs vienu mėstamiausių ir grojamiausių. Trečio relyzo vinis „Etmol“, buvo devyniasdešimtųjų pop hitas Izraelyje, o „It's A Fine Line“ versija, pasak jų pačių, sukuria naują stilių balnearic. Skamba puikiai! Beje, ketvirtasis relyzas bus didelis boom su pagaliau išleidžiamu C.A.R. – „Angelina“ Manfredo remiksu.

Richard Fearless – Gamma Ray

Legendinis Death In Vegas lyderis Richard Fearless. Dabar jis visą dėmesį skiria solinei karjerai, savo leiblui Drone ir šokių aikštelėms. Naujausias jo darbas „Gamma Ray“ yra nuostabi muzikinė kelionė.

Red Axes – Candy

Topas be „Red Axes“, ne topas! Absoliučiai mėgstamiausi ir didžiausią įtaką mums šiuo metu darantys veikėjai. „Candy“, gabalas iš jų pirmojo albumo, puikiai atspindi „Red Axes“ skambesį.
Nekantraujam vėl stoti prie pulto kartu su jais!

Vox Lox – Something Is Wrong

Prancūzija ir Paryžiaus scena dovanoja dar vieną puikų naują artistą, o gal grupę. Kol kas mažai informacijos slepasi po „Vox Low“ slapyvardžiu, bet su gabalu „I Wanna See The Light“ ir Ivan Smagghe remiksu jam į dienos šviesą iškilęs vardas turi daug idomių gabalų laukiančių savo eilės ir relyzo. Labiausiai mums patinka „Something Is Wrong“. Savo stilių „Vox Low“ apibūdina kaip psychedelic old wave / whatever… būtent taip kaip mėgstam mes.

Rugsėjo 19 d. (penktadienis)

RAPetizer

Mamania, Swix, Grigonis

Daugiau: http://bit.ly/RAPetizer0919

Rugsėjo 20 d. (šeštadienis)

Secretsundaze

Giles Smith (Secretsundaze, UK), James Priestley (Secretsundaze, UK), Youandewan (UK), Downtown Party Network, St. Stereo (Preliudai), 12 Inčų Po Žeme (Smala).

Daugiau: http://bit.ly/secretsundaze0920


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

12 Inčų Po Žeme, grojaraštis, Penktadienio DJ, satta, vasaros festivaliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai