Spalį „Studio 9“ pradės labai didelės diskotekų bombos „Hard Ton“ sprogimu

Laikas.lt

Iš vasaros atostogų terasoje sugrįžęs ir sezono pradžią britų „Secretsundaze“ vizitu pažymėjęs „Studio 9“ šokių salionas artimiausią mėnesį sulauks net kelių daugiau ar mažiau sveriančių svečių iš užsienio. Įdomiais pasirodymais nuo jų pasistengs neatsilikti vietiniai scenos veikėjai.

Šį penktadienį ypatingą žavesį skleidžiantiems klubinės kultūros personažams skirtą renginių seriją „Charisma“ pakrikštys XXL dydžio diskotekų diva „Hard Ton“. Abejingų nepaliekančia išvaizda išsiskiriantis ir ne prastesniu balsu apdovanotas italas Maksas bei jo palydovas Mr. Wawashi pasiūlys vilniečiams įvertinti provokuojančius sceninius kostiumus ir savo kūrybines naujienas. Pastarąjį singlą po beveik penkerių metų pertraukos į Lietuvą grįžtantis „Hard Ton“ įrašė kartu su aštuoniasdešimtųjų muzikos žvaigžde Paul Parker ir išleido jį lietuvaičiams neblogai pažįstamoje „Bordello A Parigi“ leidykloje. 

Pavasarį atsiradusią skolą spalio 10 d. grąžins auksinis deep house scenos berniukas HNNY. Gegužę suplanuotą vizitą „Devintame Name” atšaukęs švedas tuomet iškart pats pasisiūlė atvykti į Vilnių rudenį. Per kelis mėnesius savo vertę rinkoje tik dar kilstelėjęs išskirtinis talentas spėjo patraukti net didžiųjų šokių muzikos ryklių dėmesį. Praėjusią savaitę HNNY vardas atsidūrė paskutiniame šimtatūkstantinę gerbėjų auditoriją turinčios įrašų kompanijos „Anjunadeep“ leidinyje. 

Spalio 24-ąją „Love In Slow Motion“ jausmų vandenyne savo naują albumą „Consequenced“ pristatys nu disco grupė iš Sankt Peterburgo „D-Pulse“. Kosmoso kaubojų trio koncertu metu klausytojų dėmesį kaustys ne tik astronominiais garsais, bet ir specialiai jiems pritaikytomis bei įspūdingai pateiktomis vizualizacijomis.
Šalia ryškių svečių iš užsienio į „Studio 9“ programą įsiterps lietuviški pasirodymai. Repo broliai Mamania ir Swix pasiūlys aplankyti Niujorko getus, į laužytų garsų pasaulį užsukti pakvies „Zip FM“ eteryje neseniai debiutavęs perspektyvus „Dew For Animals“ jaunimas, bus labai netikėtų ir puikiai skambančių staigmenų. Kalbų salione taip pat netrūks – spalio 23-ąją naują programą pasiūlys „Comedy Kasta“ su ne tik interneto sensacija tapusiu Olegu Šurajevu priešaky.

hard ton, renginiai vilniuje, studio „, vakarėliai Vilniuje

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai