Now Reading
11 akinių tendencijų – nuo itin ekstravagantiškų iki skirtų kuklioms, bet stilingoms (foto)

11 akinių tendencijų – nuo itin ekstravagantiškų iki skirtų kuklioms, bet stilingoms (foto)

11 akinių tendencijų – nuo itin ekstravagantiškų iki skirtų kuklioms

Laikas.lt
Parengta pgl. Fashionisers.com

Užkietėjusios stileivos žino, kad saulės akiniai reikalingi ne tik šiltuoju sezonu. O ir paprastus akinius nebūtina nešioti tik tada, kai išrašo gydytojas. Ką daryti, jei regėjimas puikus, bet taip norisi pabalnoti neramią nosį gražiais akiniais, kurie gali tapti svarbiausiu įvaizdžio akcentu? Įsigyti akinius be dioptrijų tiesiog kaip aksesuarą. Šis vienuoliktukas padės prisigaudyti idėjų ir pasisemti drąsos.

Tendencija Nr. 1 – netaisyklingos geometrinės formos

Nuo deformuotų kvadratų, trikampių, ovalų šį sezoną tegul dengia jūsų akis. Kuo forma netikėtesnė – tuo geriau.

Tendencija Nr. 2 – gigantizmas

Kuo akiniai didesni, tuo reikia daugiau drąsos, bet patikėkite, tuo daugiau pavyduolių tyliai jus smerks už nepriekaištingą mados jausmą.

Tendencija Nr. 3 – katės akys

Taip taip, šį sezoną jos vėl madingos, tik jų kampučiai dar labiau susiaurėjo ir užsirietė į viršų. Ne kiekvienai veido formai, bet kam tinka – tos vien šio aksesuaro pagalba gali pelnyti stiliaus ikonos vardą.

Tendencija Nr. 4 – aviatoriaus akiniai

Pamenate Martino Scorsese filmą „Aviatorius“? Vien iš meilės šiam režisieriui galima pasipuošti panašiais į aviatoriaus akinius gražuoliais.

Tendencija Nr. 5 – platūs rėmeliai

Plastikiniai, geležiniai, margi, juodi, ryškūs – svarbu, kad rėmeliai būtų platūs.

Tendencija Nr. 6 – ekstravagancija

Kuo akiniai labiau netikėti, tuo būsite madingesnė. Tik nepersistenkite tokiu atveju su kitais aksesuarais. Gal žiemai verta akinius apsimegzti?

Tendencija Nr. 7 – tamsūs tonai

Jei mėgstate tiesiog juodus akinius, šį sezoną pasistenkite, kad jie vis vien būtų kuo nors išskirtiniai. O būti tokie jie gali ir pernelyg nerėkdami, o kukliai išreikšdami mados jausmą.

Tendencija Nr. 8 – ombre efektas

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ombre dažyti plaukai, nagai, netgi drabužiai – jau praeityje, nors vis dar atrodo labai gražiai. Pasirodo, būtent akiniai, dėl to negali skirtis su šiuo įvaizdžiu. 

Tendencija Nr. 9 – pusiau permatomi

Geltoni, raudoni, žali – svarbu, kad pro tuos stiklus matytųsi jūsų akys. Panašūs į šiuos variantus akiniai karaliavo ant podiumo pristatynėjant žymiausiems dizaineriams šaltojo sezono tendencijas.

Tendencija Nr. 10 – permatomi

Akiniai, kurių permatomi stiklai verčia sudvejoti – tai akiniai nuo saulės, akiniai su dioptrijomis ar akiniai… – šio sezono princai.

Tendencija Nr. 11 – pasteliniai tonai

Širdis pradėjo plakti greičiau pažvelgus į šią tobulybę, tiesa? Naršykite internete, sendaikčiuose, brangiose parduotuvėse, visur visur – kol rasite kažką panašaus į šiuos akinius nuo saulės arba akinančio sniego baltumo.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top