Vestuvės 700 metrų aukštyje: mažiau išlaidų ir streso? (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Mymodernmet.com

Meilė ir poros santykiai – tai lyg kopimas į kalną. Šį lyrišką pasakymą kanadiečiai Jamie ir Davidas suprato ir įprasmino pažodžiui. Jamie niekad nenorėjo vestuvių, kol vieną kartą nepamatė filmuotos medžiagos, kur jaunavedžiai kopia į kalną, kad prisiektų vienas kitam amžiną meilę.

Jos sužadėtiniui ši mintis iš karto patiko. Vaikinui siaubą kėlė tradicinis vestuvės, su visomis banaliomis, daug įtampos reikalaujančios ceremonijomis. „Tai tik stresas ir išlaidos“, – sako jis. Tad padaryti kažką beprotiško ir pabėgti nuo visų į kalnus tiek Davidui, tiek Jamie pasirodė, pati geriausia išeitis.

Vestuvės jiems kainavo 11 tūkst. dolerių. Mums tai, žinoma, daug didesni pinigai nei Kanados gyventojams. Jamie džiaugėsi, kad nereikėjo sukti galvos, ką kviesti į vestuves, kokį makiažą ir šukuoseną darytis, kas sius suknelę ir t. t. Lipant į 700 metrų aukščio kalną visi šie žemėje dominuojantys stereotipai išgaruoja. Vien ko vertos nuotraukos, kuriose jaunavedžiai apgaubti stulbinamo grožio peizažo. Ašaros, žiūrint šį video, neišvengiamos.



















meile, netradicinės vestuvės, vestuvės, vestuvių idėjos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai