Now Reading
„Liūdni slibinai“ bandys tapti kavos virėjais

„Liūdni slibinai“ bandys tapti kavos virėjais

„Liūdni slibinai“ bandys tapti kavos virėjais

Jau rytoj Vilniuje dviejų metu gimtadienį ir „Albumo, Raginančio Tautą“ pristatymą klube „New York“ švęsianti grupė „Liūdni slibinai“ save išbandys naujame amplua.

Šiandien 17 val. Vilniaus gatvės „Coffee inn“ kavinėje grupės nariai mėgins muzikaliai liūdnai prisidėti prie latte, cappucino ir kitų kavų ruošimo.

„Liūdni slibinai“ žada pademonstruoti savo kavos meną, bet ir apdainuoti gėrimą, be kurio lietuviai ir kitų tautų atstovai ėmė nebeįsivaizduoti savo rytų. Vėlyvais vakarais „Liūdni slibinai“ triūsę prie kavos aparato ir gavę „Coffee Inn“ komandos profesionalias pamokas, šiandien pademonstruos, ką išmoko. „Tra ta ta ta, tra ta ta – tai labai skani kava“, – paruošęs savo pirmąjį „eKspresso“ poetiškai kalbėjo V. Kublinskas.

Grupė taip pat surengs trumpą muzikinį pasirodymą, kviečiantį tautiečius pasidalinti savo liūdesiu, bei išrandingai pademonstruos savo debiutinį albumą, kurį jau kitą savaitę bus galima įsigyti visuose „Coffee Inn“ taškuose Lietuvoje.

Grupė „Liūdni slibinai“ jau pradėjo savo koncertinį turą po Lietuvą, kurio metu kartu su gerbėjais švenčia dviejų metų sukaktį ir pristato savo debiutinį albumą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Rytoj Vilniuje vyks trečiasis turo koncertas, kuriam „Liūdni slibinai“ ruošiasi išskirtinai. 21val „New York“ klube prasidėsiantis renginys žada galybę staigmenų. Kitą savaitę jaunųjų aktorių grupė ruošiasi kelionėms į Klaipėdą (7d 18val Klaipėdos Koncertų salė) ir Druskininkus (9d 21val klubas-restoranas „Soho“).

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top