LOGIN 2015 konferencijos turinį kurti gali visi norintys

Laikas.lt

LOGIN 2015 organizatoriai pradėjo sparčiai ruoštis devintąjį kartą vyksiančiai didžiausiai Baltijos šalyse progreso konferencijai, kurios programą šiais metais sudaryti galės padėti visi norintys. Neabejingieji progresui ir technologijoms jau dabar gali siūlyti norimas temas bei pranešėjus gegužės 7-8 d. vyksiančiam LOGIN 2015. Juos organizatoriai, atsižvelgdami į pageidaujančiųjų skaičių, stengsis įtraukti į konferencijos programą.

„LOGIN konferencija nuo pat sumanymo pradžios buvo atvira visuomenei ir skirta visiems, besidomintiems inovacijomis, naujausiomis technologijomis bei jų pritaikymu įvairiose srityse. Ne paslaptis, kad didžiąją dalį internetinio turinio dabar kuria ne profesionalai, bet paprasti vartotojai, rinkai diktuojantys veiklos kryptis bei tendencijas. Siekdami, kad LOGIN 2015 pranešimai būtų įdomūs ir aktualūs renginio lankytojams, nusprendėme juos įtraukti į konferencijos organizavimą, patikėdami jiems dalį pranešėjų bei temų atrankų. Daugiausiai dėmesio sulaukusias temas stengsimės įtraukti į kitų metų konferencijos programą“, – sako LOGIN projekto vadovė Ieva Dirvonskaitė.


Anot jos, žmonės kviečiami ne tik siūlyti konferencijos temas, bet ir jų formatą: trumpasis (iki 30 min.) ar ilgasis (iki 1 val.) pranešimas, kūrybinės dirbtuvės (angl. „workshop“) ar susitikimas su pranešėju (angl. meet-up). Be to, galima nurodyti ir turinio sudėtingumo lygį – skirtas pradedantiesiems, pažengusiems ar profesionalams.

LOGIN kiekvienais metais konferencijos lankytojams stengiasi pasiūlyti kažką neįprasto, tad, be vartotojų kuriamo turinio, kitais metais technologijų entuziastų laukia dar viena naujiena – „Vilnius Web Week“ renginiai. Visą savaitę iki konferencijos kiekvienas, net ir neįsigijęs bilieto, turės galimybę susipažinti su Lietuvos ir užsienio IT industrija, pajusti, kuo kasdien gyvena interneto bendruomenė bei iš arti pamatyti IT „virtuvę“. „Vilnius Web Week“ metu vilniečiai ir miesto svečiai bus kviečiami apsilankyti įvairių įmonių „atvirų durų“ renginiuose, dalyvauti specialiuose praktiniuose ir kūrybiniuose užsiėmimuose bei įsitraukti į kitas veiklas, organizuojamas kartu su LOGIN partneriais ir kitais geriausiais IT rinkos žaidėjais.

2007 m. prasidėjęs kaip Lietuvos tinklaraštininkų konferencija, per aštuonerius metus LOGIN išaugo į tarptautinį renginį. Savo vizijomis LOGIN dalijosi tokios iškilios asmenybės, kaip mobiliojo telefono išradėjas Martin‘as Cooper‘is, Steve‘as Wozniak‘as („Apple“), Bas‘as Lansdorp‘as („Mars One“), Peter‘is Sunde („The Pirate Bay“), Darko Dujič‘ius („Google“), Jimmy‘s Wales‘as („Wikipedia“), Corrado Tomassoni‘is („PayPal“) ir kiti. 2014 m. LOGIN pritraukė apie 4000 dalyvių ir daugiau nei 130 pranešėjų iš viso pasaulio.

Visi, norintieji prisidėti prie LOGIN 2015 konferencijos kūrimo, kviečiami užpildyti elektroninę anketą: http://goo.gl/6yVKx8.

login 2015, renginiai vilniuje, tarptautinė konferencija

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai