Globotinio pusryčiai. Kas pasakė „miau“? Žaisminga trispalvė katytė ieško namų (foto)

Laikas.lt

Tęsiame „Laikas.lt“ rubriką „Globotinio pusryčiai“. Joje kiekvieną trečiadienį bendradarbiaudami su socialinės iniciatyvos grupe „Padėk man surasti tave“ pristatome po vieną namų ieškantį gyvūną, kuris gali tapti tavo geriausiu draugu. Šiandien jūsų gerumo tikisi šauni katytė, apie kurią rašo jos laikina globėja.

Kai vis greičiau vėstantis oras ir čežantys lapai primena apie rudenį, kai besidžiaugdama dar kartais beišlendančia saulute ir atsukusi veidą švelniems spinduliams koja už kojos pėdinu namo, kai, rodos, mintys klaidžioja kažkur toli toli, į realybę greitai sugražina kažkoks keistas krebždesys ir murmėjimas. Sustoju, apsidairau. Nieko nematau. Einu toliau, tik šį kartą dar labiau sulėtinusi žingsnį, keista nuojauta neapleidžia. Sustoju, dairausi ir išgirstu švelnų, dar vaikišką „miau“.

Dvi gintarinės akys taip ir kviečia prieiti, paglostyti, paimti ant rankų, stipriai stipriai prispausti prie širdutės ir daugiau niekada nebepaleisti. Mažute, kodėl gi aš tavęs iškart nepastebėjau? Gal todėl, kad tavo kailiukas primena krentančių lapų ir tolumoje boluojančio rūko spalvas? O gal dėl to, kad keistomis aplinkybėmis atsidūrusi lauke norėjai susilieti su aplinka ir pasislėpti nuo viso pasaulio?

Neverk, nebereikės šalti ir vargti, nebereikės slėptis nuo čia pat lekiančių automobilių ir bėgiojančių šunų, nebereiks sukti guolio iš nukritusių lapų, tarp kurių ir bandei pasislėpti. Nurimk, tu šiandien saugi!

Ieškome šiam stebukliukui tik gerų, mylinčių ir supratingų šeimininkų. Tai nei pusės metukų neturinti jauki, meili, žaisminga ir visiškai sveikutė katytė. Jau gavusi profilaktiškai vaistų nuo vidaus ir išorės parazitų. Būsimiems šeimininkams, atėjus laikui, katytę padėsime sterilizuoti.

Jeigu esate pilnametis ir gyvūnus mylintis asmuo, jeigu suprantate, kad gyvūnas ne žaislas, o ilgam į Jūsų šeimą atkeliaujantis narys, skambinkite: 862771107 (Lazdijai).


 

globa, globotinio pusryčiai, gyvūnai, katinėlis, katytė, Padėk man surasti tave

Naujausi komentarai
Edita
2015-04-27, 11:00
Miciukę radę žmonės niekam jos jau neatidavė. Pasiliko sau ;-)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai