Šeštadienį kūrybiškus žmonės trauks nemokama ir didžiausia dizaino mugė Lietuvoje

Laikas.lt

Jau šį šeštadienį, spalio 18 dieną, kūrybinių industrijų konferencijos „WHAT‘S NEXT?“ metu Vilniaus Naujamiestyje vyks didžiausia Dizaino mugė Lietuvoje, nemokama ir atvira visiems. 

Daugiau nei 70 Lietuvos dizainerių profesionalų per 6 valandas pristatys savo geriausius naujus ir jau įvertintus darbus, kuriuos lankytojai galės ne tik apžiūrėti, bet įsigyti čia ir dabar. 

Tai bus puiki proga gyvai pamatyti ir paliesti dizainerių darbus, kurių drabužiai ir aksesuarai yra dažnai pardavinėjami tik internetu ar išmėtyti po skirtingus butikus.

„Džiaugiamės, kad atsirado tokio pobūdžio platforma, suburianti kūrybingų idėjų autorius bei leidžianti pasidalinti patirtimi. Tikimės, kad mūsų dalyvavimas joje bus vertingas bei taps tradicija“, – sako Petras Navickas iš „labàdienà“.

900 kvadratinių metrų „Radio Lofts“ urbanistinėje erdvėje šį šeštadienį įsikurs unikalūs drabužių, aksesuarų, kvapų, grafikos darbų, baldų dizaineriai profesionalai, vyks įvairūs interaktyvūs užsiėmimai, kuriuose lankytojai galės patys tapti kūrėjais.

Įspūdžiais dalinosi viena iš mugės dalyvių ir „Kūtvela“ autorių Ilma Cikanaitė: „Kūtvela rūbas yra skirtas veikliai miesto asmenybei, kuri domisi mada, naujovėmis, yra laisva ir kūrybinga. Tikiu, kad urbanistinėje aplinkoje vykstančios konferencijos ir mugės „WHAT'S NEXT?“ aura atvilios būtent tokias asmenybes bei suburs kūrybiškiausius Lietuvos kūrėjus.“

„WHAT‘S NEXT?“ Dizaino mugės organizatoriai džiaugiasi ypatingu dalyvių susidomėjimu. Norinčių dalyvauti mugėje sąrašas buvo toks ilgas, jog ne visus pavyko sutalpinti.

Organizatoriai pastebėjo, kad tokio pobūdžio renginys yra patrauklus ir dalyviui, ir lankytojui, o reali proga susiburti tokiam dideliam skaičiui kūrėjų, kai prasideda pirkinių sezonas, buvo seniai reikalinga.

dizainas, kūrybinių industrijų konferencija, mada, whats next

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai