Now Reading
Pramogų gidas (spalio 1-3 dienomis)

Pramogų gidas (spalio 1-3 dienomis)

Pramogų gidas (spalio 1-3 dienomis)

Savaitgalis prasideda su spalio 1 – ąja, kuri mūsų kalendoriuje pažymėta, kaip pasaulinė muzikos diena, pasaulinė vegetarų diena ir pasaulinė pagyvenusių žmonių diena! Savo ruoštu sveikiname muzikus, vegetarus ir visus, kurie jaučiasi pagyvenę!

Atsimenate, praėjusį savaitgalį džiaugėmis Bobų vasaros gerais orais, šį savaitgalį viskas panašiai, tik dešimčia laipsnių vėsiau. Nebus lietaus, gal vos, bus kiek debesuota, bet tik tiek… Nesileiskite rudeninei apatijai, paskambinkite senam bičiuliui ir suplanuokite smagų savaitgalį.

Muzika Vilniuje

Kadangi šis penktadienis- visuotinė muzikos diena, kviečiame klausytis daug muzikos. Alina Orlova siūlo už bilietą į jos koncertą mokėti tiek, kiek norisi pačiam. Menų fabrike „Loftas“ ji pristatys savo naujausią albumą „Mutabor“ apie kurį jau rašė Laikas.lt muzikos apžvalgininkas Karolis – CD grotuve – Alinos „Mutabor“ .

Klube Soho kito jauno ir perspektyvaus dainininko ir tikrai neblogo šokėjo Donato Montvydo koncertas.

Norite kažko solidesnio? Brodvėjuje po ilgos pertraukos sostinės publikai savo gražiausias dainas atliks visoms moterims seksualiu balsu kelius pakertantis Česlovas Gabalis ir grupė „Pelenai“.

Puikus vakarėlis nusimato klubo „Havana Social Club“ atidaryme, jame daug muzikos ir ritmo, pagal kurį visi žinos kaip užkaitinti kraują. Po penktadienio atidarymo visi bus laukiami į pratęsimą šeštadienį!

Beje, derėtų paminėti ir šį penktadienį klube „Tamsta“ vyksiantį „Freaks On Floor“ koncertą – vakarėlį. Nors grupės „frontmenas“ Justinas Jarutis ir būgnininkas Rokas Beliukevičius muzikos industrijos pamokų ir savo sėkmės jau kuris laikas ieško Londone, grupė nepadarė kūrybinės pauzės ir vakarėlio metu ruošiasi pristatyti keletą naujų savo kūrinių.

Na ir nepaslaptis, kad klube „Tarantino“ viskas vyks pagal Jägermeister scenarijų, pasirodys Erica Jennings, Viktoras Diawara ir kiti.

P.S Muzika plačiai ir gyvai skleisis ir Kongresų rūmų salėje, nes čia penktadienį ir šeštadienį – nuotaikingas ir šokiruojantis spektaklis Svynis Todas.

Muzika Kaune

Tiesiog nuodėmė būtų pradėti ne nuo bene ryškiausios lietuviškos žvaigždės iš Kauno – Džordanos Butkutės, kuri švenčia savo gimimo dieną ir švenčia ją su visais savo gerbėjais klube „Combo“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Teatrališkieji „Liūdni Slibinai“, šiemet švęsiantys savo dviejų metų sukaktį, klausytojams yra paruošę ištisą puokštę naujovių. Nepaisant to, jog artėjant gimtadieniui – kad ir tokiam nedidukui – vis labiau pečius apgula gimtadieninė depresija, „Liūdni slibinai“ teigia savo ribas žinantys. Liūdesys, kaip jie neseniai prispažino viename interviu, turi būti taurus ir prasmingas, o ne „lūpų kampučiais žemyn“ . Jų koncertas – šeštadienį.

Galantiškasis Edmundas Seilius ir Baltijos gitarų kvartetas sekmadienio vakarą kviečia į itališkų dainų vakarą. Turėtų būti labai skambu…

Progressive house muzikos megėjai vienykitės – progressive house pionierius, sumiksavęs Exit Summer Compilation 2010, rūšiuoja smagiausius vasaros ir rudens kūrinius. Pasiruošk gaudyti. Visus iš vienų rankų!

Sekmadienį kviečiame visus į teatrą… Jų repertuarą galite rasti ČIA.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top