Globotinio pusryčiai. Šunelis Boltas: sargu nebūsiu, būsiu draugu (foto)

Laikas.lt

Tęsiame „Laikas.lt“ rubriką „Globotinio pusryčiai“. Joje kiekvieną trečiadienį bendradarbiaudami su socialinės iniciatyvos grupe „Padėk man surasti tave“ pristatome po vieną namų ieškantį gyvūną, kuris gali tapti tavo geriausiu draugu. Šiandien jūsų gerumo tikisi šunelis Boltas.

Boltas ten, kur yra dabar – nereikalingas ir nemylimas. Asociali šeima tik tada, kai negeria, pamaitina šunelį, o kitomis dienomis juo rūpinasi kaimynai. Šunelis vos kelių mėnesių buvo atvežtas ir išmestas, taip jis ir pasiliko tame kieme. Boltas jaunas, maždaug septynių mėnesių amžiaus. Jis tik šiek tiek mažesnis už vokiečių aviganį.

Boltas netiks į sargus, jam tas nerūpi, žmonės jam – patys geriausi draugai. Yra labai judrus ir aktyvus, jam reikia žaidimų, lakstymų ir draugystės. Mergaitė yra jo geriausia žaidimų draugė. Kai ji su dviračiu važiuoja į mišką, bėga šalia, bet, jeigu Boltas pamato kokį gyvūną ar užuodžia jo pėdsakus, tada jo nesulaikysi.

Kaime jau visi turi savų augintinių, todėl Boltui SKUBIAI ieškomi namai. Pagalbos jam paprašė kaimynė, kuri kartais pamaitina šunelį. Jos tel. 8682 88143, Klaipėdos raj., Šernai.
 

Boltas, globa, globotinio pusryčiai, gyvūnai, Padėk man surasti tave, šunelis, šuo

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai