Now Reading
Padėk „Kino pavasariui“ sugalvoti lietuvišką filmo „Advanced Style“ pavadinimą

Padėk „Kino pavasariui“ sugalvoti lietuvišką filmo „Advanced Style“ pavadinimą

Padėk „Kino pavasariui“ sugalvoti lietuvišką filmo „Advanced Style“ pavadinimą

Laikas.lt

Ilgai lauktas, plačiai pasaulį apkeliavęs ir abejingų nepalikęs režisierės Linos Plioplytės filmas „Advanced Style“ atkeliauja į Lietuvos kino teatrus. „Aš niekada nenorėjau atrodyti jaunai, norėjau atrodyti pritrenkiančiai“, – sako viena iš juostos herojų. Tai drąsios, nepriklausomos, ryškios ir stilingos 62–95 metų niujorkietės, kurias mūsų šalies žiūrovai išvys jau gruodžio 5 d.

Gatvės fotografas Ari Sehtas Cohenas Niujorko gatvėse fotografuoja stilingai atrodančias brandaus amžiaus moteris, o jų nuotraukas publikuoja tinklaraštyje „Advanced Style“. Po pažinties su L. Plioplyte šis projektas peraugo į filmą, kurio 7 pagrindinės veikėjos nedūsauja dėl prabėgusios jaunystės, o entuziastingai džiaugiasi kiekviena diena. Moterys važinėja spalvingais dviračiais, plepa su draugėmis, lankosi vakarėliuose, eksperimentuoja su individualiu stiliumi ir mokosi naujų dalykų, kuriems vis neatrasdavo laiko. Mada šiame filme tampa saviraiškos priemone, leidžiančia senti pakelta galva. 

Pasak „Advanced Style“ pristatančio festivalio „Kino pavasaris“, tai yra ne tik filmas, tai – gyvenimo būdas, judėjimas, prie kurio prisijungti gali ir turi kiekvienas.

Filmą Lietuvoje platinantis „Kino pavasaris“ ir režisierė L. Plioplytė vis neapsisprendžia dėl lietuviško „Advanced Style“ pavadinimo ir prašo kino mylėtojų pasidalyti savais variantais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dalyvauti filmo pavadinimo konkurse galite „Kino pavasario“ „Facebook“ paskyroje, komentuodami šią žinutę: https://www.facebook.com/kinopavasaris.lt/photos/a.323686779848.152527.310368604848/10152486014024849/?type=1&theater. Originaliausiems atiteks bilietai į filmą.

„Advanced Style“ Lietuvos kino teatruose – nuo gruodžio 5 d.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top