Now Reading
Filme „Serena” – Jennifer Lawrence ir Bradley Cooperio dueto sugrįžimas

Filme „Serena” – Jennifer Lawrence ir Bradley Cooperio dueto sugrįžimas

Filme "Serena" - Jennifer Lawrence ir Bradley Cooperio dueto sugrįžimas

Filme „Optimisto istorija“ (angl. „Silver Linings Playbook“) regėtas charizmatiškas „Oskaro“ statulėle įvertintos Jennifer Lawrence ir šio apdovanojimo nominacijos nusipelniusio Bradley Cooperio duetas sugrįžta į Lietuvos kino teatrus stilingoje dramoje „Serena“. Filme nagrinėjama aistringos sutuoktinių poros istorija Didžiosios depresijos metais.

Beatodairiškai vienas kitą pamilę herojai Serena (akt. J.Lawrence) ir Džordžas (akt. B.Cooperis) darbuojasi medienos versle. Tačiau po Antrojo pasaulinio karo pasaulio ekonomiką ištikusi viena giliausių ekonominių krizių pasaulio istorijoje meta iššūkį Pembertonų poros sėkmei. Gyvenimą apsunkina ir tai, jog paaiškėja, kad Serena negali susilaukti vaikų.

Filmą „Serena“ režisavo danų kino kūrėja Susanne Bier, kurios dramatiškas 2011-ųjų trileris „Geresniame pasaulyje“ pelnė Geriausio užsienio filmo titulą per 83-uosius JAV kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimus. Naujosios juostos siužetas paremtas to paties pavadinimo amerikiečių autoriaus Rono Rasho romanu.

Veiksmas prasideda 1929-aisiais, kuomet jaunavedžiai Džordžas ir Serena Pembertonai iš Bostono persikelia į Šiaurės Karolinos kalnus, kur jie užsimojo sukurti savąją medienos verslo imperiją. Tiesa, paaiškėja, kad anksčiau čia gyvenęs Džordžas jau spėjo susilaukti vaiko su jauna mergina vardu Reičel. Šios tėvas mėgina spausti poną Pembertoną prisiimti atsakomybę ir paremti šeimą finansiškai, tačiau Serena tam atkakliai prieštarauja. J.Lawrence herojė filme „Serena“ atsiskleidžia kaip labai stipri, nuožmi ir vyrams nenusileidžianti moteris. Ji ne tik puiki raitelė, bet ir bebaimė medžiotoja, nebijanti laukinės gamtos, kurioje net išgelbėja mylimajam gyvybę. Serena gali lengvai manipuliuoti žmonėmis, ji šaltakraujiška ir atkakliai siekianti savo tikslo. Jausminga ir labai intensyvi Pembertonų santuoka atrodo stipri iš pirmo žvilgsnio, tačiau galiausiai ją aptemdo įtarimai ir pavydas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dramoje „Serena“ surinktas išties įspūdingas aktorių kolektyvas. Be ryškiausių Holivudo aktorių sąrašuose esančių J.Lawrence ir B.Cooperio žiūrovai taip pat išvys Rhysą Ifansą, Seaną Harrisą, Samą Reidą, Toby Jonesą ir kitus.

Apie meilę, žmonių gobšumą, norą praturtėti ir korupciją Didžiosios depresijos metais pasakojanti drama „Serena“ Lietuvą pasieks nuo gruodžio 5-tos dienos. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top