Kodėl pora atsisako sekso?

Seksas yra svarbi santykių dalis, tačiau dažna pora susiduria su kiek šaltesniais etapais ir nutolimu. Studentai iš Mičigano universiteto (JAV) apklausė beveik 20 000 žmonių ir išsiaiškino pagrindines priežastis, kodėl partneriai nenori mylėtis.

10. Neištikimybė. Dažna priežastimi, kuri lemia sekso atsisakymą tampa neištikimybė ar įtarinėjimai, kad partneris turi kitą.

9. Kūdikis. Gimęs vaikelis stipriai pakeičia poros gyvenimą, išbalansuoja miego ritmą, perdėlioja prioritetus, tad seksas tampa nebe toks svarbus.

8. Menopauzė. Senstant seksualinis aktyvumas mažėja, o hormonų svyravimai dažnai gadina ne tik nuotaiką, bet ir fizinę savijautą.

7. Padidėjęs svoris. Priaugus daug svorio menkėja pasitikėjimas savimi, tad noras nusiimti drabužius taip pat sumažėja.

6. Depresija. Specialistai teigia, kad tiek depresija, tiek ir jos gydymui naudojami medikamentai gali turėti įtakos libido.

5. Didelis užimtumas. Sudėtinga pripažinti, tačiau dažna darbuose ir vaikų auginime paskendusi pora seksui tiesiog neranda laiko.

4. Vaistai. Tam tikri medikamentai slopina seksualinius poreikius.

3. Nuovargis. Šiuolaikinio žmogaus gyvenimo ritmas toks greitas ir įtemptas, kad grįžus namo lovoje norisi tik miegoti...

2. Pyktis. Smulkūs apsižodžiavimai ar neišpręsti ginčai kaupiasi ir ilgainiui vienam į kitą nesinori nė pažiūrėti!

1. Nuobodulys. Pagrindine poros šaltumo priežastimi tampa nuobodulys ir rutina.

psichologija, santykiai, seksas, seksualumas, vyrų ir moterų santykiai

Naujausi komentarai
Raimis
2015-05-29, 22:26
aisku, pulti gerti bet kokius vaistus patiems yra gana rizikinga, todel is pradziu nepamaisytu gydytojo konsultacija. Receptas nebutinas - jei zinosit, kad viskas gerai, galesit nusipirkt vaistinej ir taip. O siaip placiau pasiskaityt galima cia www .goo. gl/NKPhbP ir cia www. goo. gl/j5JG2H
Raimis
2015-05-29, 22:25
isvardintos toli grazu ne visos priezastys. Kartais vyras nori, bet negali - del amziaus, skydliaukes ir kitu problemu. Jeigu nieko rimto, tiesiog reikia pagerint kraujo pritekejima, padeda vaistai - pavyzdziui, spedra (naujausia ir saugiausia vi-agros alternatyva).
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai