Now Reading
Šilta ir stilinga: žiemos avalynės tendencijos (foto)

Šilta ir stilinga: žiemos avalynės tendencijos (foto)

Šilta ir stilinga: žiemos avalynės tendencijos (foto)

Žvarbiam vėjui pučiant vis smarkiau visoms nejučia norisi įsisupti į šiltą megztinį ar apsisupti megzta skara. Nepamirškite ir kojų! Ką apsiauti, kad nebūtų šalta, tačiau atrodytumėte stilingai? Stiliaus ekspertai vieningai linksniuoja tris magiškus šio žiemos sezono burtažodžius: ilgaauliai, grubūs vyriški modeliai ir stambi pakulnė.

Iki kelių ir virš jų

Kaip dar praėjusį sezoną prognozavo „Deichmann“ stiliaus ekspertai, kelius siekiantys (o dar geriau – juos dengiantys!) ilgaauliai savo pozicijų mados pasaulyje neapleidžia jau antrus metus. Itin paranku prisimenant, kokios šaltos kartais gali būti mūsų žiemos. Jei aulai dengia kelius, prie jų derinkite mini ar midi ilgio sijonus, o jei jie trumpesni, galite drąsiai šokti ir į mėgstamiausius aptemptus džinsus.

Vyro batuose

Lyg kiek per didelė, gruboka vyriško stiliaus avalynė – dar vienas sezono „must-have“, kurį jau spėjo pamilti pirmieji miesto stileivos. Čia mada susitinka su patogumu: grublėtas pado ir tvirtų batų raištelių deriniui šarmo suteikia tvido, megzto audinio detalės ar lyg netyčia iš auliuko kyšantis kailinis pašiltinimas.

Tvirtai ant žemės

Rudens baloms užšalus pamirškite avalynę plona pakulne (nebent tai – klasikiniai aukštakulniai, o jūs ruošiatės į oficialų renginį). Miesto gatves užkariauja tvirtos ir stambios pakulnės! Aptemptos, kiek trumpesnės kelnės prie tokios avalynės atrodys puikiai, tačiau jei pasirinksite sijono ar suknelės derinį, nebijokite eksperimentuoti su storesnėmis pėdkelnėmis ar kojinėmis – rezultatas gali jus nustebinti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dėmesys detalėms

Remiantis „Deichmann“ ekspertų parengta sezono apžvalga, avalynės puošybos srityje karaliaus plačios odos juostos su stambiomis metalo sagtimis, įvairios skirtingų audinių kombinacijos ir dygsniuoti avalynės krašteliai.

Šios detalės paįvairina tamsias žiemos avalynės spalvas, tačiau nepamirškite, kad gausiai dekoruota avalynė tinka ne kiekvienai.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top