Nemaloniai prasidėjęs Agness Landau gimtadienis ir planai susipažinti su Dolce ir Gabanna

Garsiausias šalies transvestitas Raulis Mamadlli, arba Agness Landau, netrukus pasirodysianti ant TV3 projekto „Šok su manimi“ parketo, atšventė savo 21-ą gimtadienį. Naujos kartos infošou „VIRAL‘as“ išsiaiškino, kad gimtadienio šventę apkartino vienas įvykis.

Pirmadienį 19.30 val. „VIRAL‘o“ žiūrovams Agness pasakos, kad viena mergina jos gimtadienio rytą nusprendė ją nufilmuoti. Kaip tikins Agness, labiausiai įsiutino, kad mergina net nepaklausė leidimo filmuoti.

„Nu, kartais būna, žmonės kreipiasi „Rauli“ arba „Agness“, klausia „Ar galima su tavim nusifotografuoti?“ Jeigu gera nuotaika, tada „Taip“. O šįkart einu ir girdžiu, kad kažkas man sako: „Raulita!“ Net ne Rauli, Agness. O aš žiūriu, ji mane filmuoja, va, taip naglai, ir aš sakau: „Ką tu čia darai?“ Jinai tada klausia manęs: „O ko tu čia vaikščioji Lietuvoje gatvėje?“ Ką reiškia „Ko tu čia vaikštai?“ – nutikimą pasakos Agness.

Kuo baigėsi ši istorija? Kaip sureagavo Agness? Kas nutiko leidimo filmuoti neatsiklausiusiai merginai? Istorijos baigtį TV3 žiūrovai sužinos jau pirmadienio vakarą, 19.30 val., laidoje „VIRAL‘as“.

Negana to, Agness papasakos ir apie planuojamą gimtadienio šventę Milane su garsiu politiku. „Šią savaitę važiuosiu ten ir mane supažindins su Dolce ir Gabanna“, – TV3 laidos žiūrovus intriguos Agness.

Agness Landau, grožis, mada, Raulis Mamadlli, transeksualas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai