Now Reading
Rūta Ščiogolevaitė: „Esu ryžtinga, bet stiprybės man trūksta”

Rūta Ščiogolevaitė: „Esu ryžtinga, bet stiprybės man trūksta”

Rūta Ščiogolevaitė: „Esu ryžtinga

Puikus balso savininkė Rūta Ščiogolevaitė grįžta į sceną su nauju pasirodymu – šešerių metukų sūnelį Adomą ir vos kelių mėnesių dukrelę Anabelę auginanti moteris buvo padariusi trumpą pertrauką.

Televizijos ekrane dažnai matoma Rūta Ščiogolevaitė po ilgesnės pertraukos vėl pasirodys dainininkės amplua. Drauge su kolegėmis Karina Krysko-Skambine ir Evelina Sašenko bei Kauno bigbendu ji surengs kalėdinę „Džiaze tik merginos” koncertų seriją. Šventiniuose koncertuose trio atlieka Norah Jones, Natalie Cole, Diana Crall, Merilyn Monroe ir kitų garsių atlikėjų kūrinius.

„Džiaze tik merginos”: gruodžio 20d. – Kauno valstybinėje filharmonijoje, gruodžio 23d. -Vilniaus Kongresų rūmuose, gruodžio 30d. – Klaipėdos koncertų salėje.

„Tam tikra prasme – tai mano sugrįžimas. Ypač džiugina, kad likus dar nemažai laiko iki koncertų Klaipėdoje ir Kaune jau parduodami paskutiniai bilietai”, – sako rugpjūtį dukros Anabelės susilaukusi R. Ščiogolevaitė.

Gruodžio 5 d. jos mažylei sukanka lygiai keturi mėnesiai. Apie savo šeimą atvirauti nemėgstanti dainininkė vis dėlto prasitaria, kad jos mergytė nėra komplikuotas vaikas.

„Neturiu, kuo skųstis. Gyvenimas, kaip ir pas visus. Kartais nėra lengva, bet tai natūralu ir nesunkiai įveikiama. Ypač, kai vaikas toks mylimas ir lauktas”, – sako dainininkė.

Nėštumas ir rūpinimasis naujagime savaime pakoregavo Rūtos koncertinius planus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Balsui nėštumas, gimdymas ir mažo vaiko auginimas yra krizinis laikas. Sakoma, kad po gimdymo balsas tampa sodresnis ir išraiškingesnis. Galbūt. Nemanau, kad nėštumas ir gimdymas išvis turėjo įtakos mano balsui. Tačiau balsas – labai jautrus instrumentas ir jam labai kenkia poilsio trūkumas, neišsimiegojimas, stresas ir režimo nebuvimas. Kai turi mažą vaiką, tai neišvengiama”, – sako Rūta. Todėl ji pirmus tris mėnesius po gimdymo jokių pasirodymų net neplanavo.

Šešerių metų sūnų Adomą taip pat auginanti moteris sako, kad ramiai susitaikė su žinia tiek apie pirmą, tiek apie antrą nėštumą ir nesuko galvos dėl to, kad turės padaryti dainavimo pertrauką.

„Aš esu perfekcionistė visose gyvenimo srityse. Stengiuosi viską daryti maksimaliai gerai ir darbe, ir namuose. O tai nėra paprasta, kas dirba ir augina mažus vaikus, supras. Esu ryžtinga, bet stiprybės man trūksta. O mano kantrybės užtenka tik vaikams. Daugiau niekam jos nelieka nė lašo”, – juokiasi Rūta.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top