Filme „Eskobaras: Kruvinas rojus“ Benicio Del Toro – garsiausias Kolumbijos narkobaronas Pablo Escobaras

Kolumbijos žmonių siaubas ir viltis – Robinas Hudas ir piktadarys, pražudęs daug nekaltų gyvybių, kurio vardas žmonių atmintyje gyvas iki šiol – Pablo Escobaras – atgims kino ekranuose naujajame trileryje „Eskobaras: Kruvinas rojus“ (angl. „Escobar: Paradise Lost“). Turtingiausiu istorijoje laikomo narkotikų barono vaidmuo teko Puerto Riko aktoriui Benicio Del Toro.

„Oskaru“ už meksikiečio policininko vaidmenį 2000-ųjų filme „Narkotikų kelias“ (angl. „Traffic“) apdovanotas B.Del Toro šįsyk jėgas išmėgino kitoje narkotikų verslo barikadų pusėje. Naujajame trileryje „Eskobaras: Kruvinas rojus“ jis meistriškai įkūnija charizmatišką ir pasigailėjimo nežinantį iš Medeljino kilusį „Kokaino karalių“. Kino kritikai dar iki „Eskobaras: Kruvinas rojus“ premjeros neabejoja – talentingo puertorikiečio pasirodymas tikrais faktais paremtoje juostoje gali jam atnešti mažų mažiausiai dar vieną JAV kino meno ir mokslo akademijos nominaciją, nepaisant to, kad premjeros laikas sausį varžytuvėms dėl apdovanojimų nėra itin palankus.

Režisieriaus Andrea di Stefano režisuotas trileris prasideda gražia meilės istorija. Jaunas kanadietis Nikas, kurį įkūnijo suvyriškėjęs, iš „Bado žaidynių“ filmų pažįstamas aktorius Joshas Hutchersonas, atkeliauja į karščiu alsuojančią Kolumbiją. Šios pakrantėje jiedu su broliu mėgaujasi banglenčių sportu kol sykį Nikas sutinka vietinę gražuolę Mariją (akt. Claudia Traisac).

Jų pažintis virsta liepsnojančiu romanu, o mylimoji atvykėlį pakviečia susipažinti su jos šeima. Ši išties ypatinga, nes Marijos dėdė – vienas įtakingiausių Kolumbijos žmonių, narkotikų kartelio galva Pablo Escobaras.

Bėgant laikui Nikas suvokia, kad už galimybę būti priimtam į šeimą jam teks atlyginti. Kuo toliau, tuo giliau jis klimpsta į painius narkotikų kartelio sandorius, kuriuose žmonės – tik nereikšmingi pėstininkai grandioziniame P.Escobaro narkotikų imperijos žemėlapyje. Galiausiai kanadiečiui tenka ne tik apsiginkluoti, bet ir susitepti krauju. Žiūrovams leidžiama žvilgtelėti, kokiomis priemonėmis kolumbietis narkobaronas pelnė turtingiausio nusikaltėlio istorijoje vardą ir dešimtojo dešimtmečio pradžioje sukaupė per 30 mlrd. JAV dolerių.

Romantikos, skausmo ir įtemptų narkotikų kartelio intrigų kupinas trileris „Eskobaras: Kruvinas rojus“ apie tamsiąją Kolumbijos legendą, Pablo Escobarą, Lietuvos kino teatrus pasieks sausio 2 dieną.

Filmo „Eskobaras: Kruvinas rojus“ anonsas:


 

Benicio Del Toro, Eskobaras: Kruvinas rojus, filmas, kinas, narkotikai, Pablo Escobaras

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai