Now Reading
5 idėjos paskutinės minutės dovanoms

5 idėjos paskutinės minutės dovanoms

5 idėjos paskutinės minutės dovanoms

Gruodžio mėnesį dėl išaugusio darbų kiekio dovanas dažnai tenka pirkti paskutinę minutę. Tačiau šiais modernių technologijų laikais dovanos pirkimas paskutinę dieną yra menka problema, jei tik turime banko kortelę, šiek tiek fantazijos ir žinome, kas galėtų nudžiuginti mūsų artimą žmogų.

Dovanų platinimo bendrovės „Gera dovana“ rinkodaros vadovės Oksanos Rokaševič teigimu, nespėjusieji nupirkti dovanos ir šį malonumą pasilikę paskutinei minutei visada gali pasikliauti internetu.

„Taip įsigytos dovanos gali būti netgi geresnės ir vertingesnės nei materialios. Vietoje eilinės žvakidės ar rėmelių nuotraukai galima dovanoti įspūdžius, naujas patirtis ar kitas ypatingas emocijas sukeliančias dovanas, kurios nudžiugins du kartus – ir jas gavus, ir jomis pasinaudojus“, – sako O. Rokaševič.

Paskutinės minutės dovanų idėjos:

1. Žurnalo prenumerata.
Tai puiki paskutinės minutės dovanos idėja, jei žinote dovanos gavėjo pomėgius ir jo adresą. Tiek įvairūs dienraščiai, tiek žurnalai apie mėgstamą užsiėmimą pradžiugins kiekvieną. Prenumeratą lengva užsisakyti ir apmokėti internetu, o draugą ar giminaitį pasieksiantis leidinys kaskart primins jus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

2. Parduotuvių ir paslaugų čekiai. Jei gerai žinote, ko seniai trokšta jūsų artimas žmogus, dovanokite jam konkrečios parduotuvės dovanų čekį. O jei draugas ar giminaitis neatranda laiko palepinti save ar ryžtis išsvajotam skrydžiui oro balionu, tikrai pataikysite padovanoję konkrečios paslaugos čekį. Nupirkti tokią dovaną internetu užtruks vos keletą minučių.

3. Bilietas į renginį.
Jei jūsų draugas ar draugė mėgsta koncertus ir teatrą, neprašausite padovanoję bilietus į renginį ar tiesiog dovanų kuponą bilietų įsigijimui. Bilietai į mylimos grupės koncertą ar režisieriaus spektaklį ir pradžiugins artimąjį, ir išgelbės jus paskutinę minutę.

4. Elektroninė knyga. Greičiausiai ne kartą esate gavę ar patys dovanoję knygą, tačiau šiais laikais malonumą skaityti galima padovanoti ir be fizinės knygos. Vaikščiojimą po knygynus gali pakeisti elektroninės knygos pirkimas internetu. Tai ne tik sutaupys laiko ir pinigų, bet ir išplės pasirinkimą: knygą galėsite išsirinkti iš didžiulio sąrašo tiek klasikinių, tiek naujausių kūrinių.

5. Kuponas internetinėms aplikacijoms.
Draugai ar artimieji, aktyviai besinaudojantys išmaniųjų telefonų privalumais, apsidžiaugs gavę dovanų kuponą internetinėms aplikacijoms. Turintiems „Android“ programinę įrangą telefone, dovanokite dovanų kuponą apsipirkimui „Google Play“ parduotuvėje, „Apple“ produkcijos mylėtojams – „iTunes App Store“. Melomanams patiks sparčiai populiarėjančios muzikos aplikacijos „Spotify“ dovanų kuponas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top