2014-ųjų metų muzikos apžvalga: „Ten Walls“ pavarė, kaip Meilutytė

Gruodžio 31-ąją radijo stotis „Power Hit Radio“ savo klausytojams transliuos ypatingą Naujųjų metų programą – net 8 valandas kūrinių, 2014 metais sudrebinusių radijo eterį Lietuvoje ir pasaulyje. Prisiminti didžiausius bei įspūdingiausius metų šokių muzikos hitus šiandien nuo 16.00 val. kvies „Power Hit Radio“ laidų vedėjai.

Šią, paskutinę, metų dieną net 2 valandos radijo stoties eterio bus skirtos populiariausiems lietuviškiems „Power Hit Radio“ hitams ir net keturios valandos – klausytojų mėgstamiausiems šios radijo stoties kolektyvo – Alekso, Vyganto, Ramintos ir Sauliaus – 2014-ųjų metų kūriniams. Negana to, iki pat vidurnakčio radijo eteryje skambės ryškiausi „Power Top15“ metų hitai.

„2014-ieji, sakyčiau, buvo virsmo metai, nes stilių gausoj pasiklydę prodiuseriai ir leidybinės kompanijos šiemet pagaliau suprato, kad reikia kurti tai, ką mėgsta jų auditorija, o ne aklai sekti tuo, ką diktuoja tendencijos. Šiemet atgijęs „Deep Dish“ tandemas įrodė, kad viskas sukasi ratu. Muzikoje, kaip ir madoje, sena ir nauja yra glaudžiai susiję – tie prodiuseriai, kurie sugebėjo savo ilgametį skambesį įvilkti į „naujus rūbus“ ir buvo populiariausi, pvz.: „Ten Walls“, – pasakoja „Power Hit Radio“ laidų vedėja Emma Marcinkevičiūtė.

Jos kolegė Raminta Vyšniauskaitė antrina: „Man šie metai labiausiai įsiminė lietuvaičių pasiekimais. „Ten Walls“ mūsų šalies vardą garsina visame pasaulyje: jis – svarbiausių užsienio topų viršūnėse ir net sulaukė Prezidentės prisipažinimo, kad jai patiko! Puiku, kad garsinama šokių muzika. O kalbant apie moteris, labai džiaugiuosi, kad šiemet mano pamilta Jessie Ware užkariavo ir mūsų radijo klausytojų širdis.“

2014-uosius metus muzikoje „Power Hit Radio“ laidų vedėjas Saulius Baniulis apibendrina trumpai ir aiškiai: „Ten Walls“ muzikoje pavarė taip, kaip Rūta Meilutytė plaukime!“

muzika, muzikos apžvalga, radijas, Ten Walls

Naujausi komentarai
awesome
2015-01-09, 19:34
Realiai, Ten walls nenustabino. Is Lietuviu labiau nustebino gardens of god. Ir siaip ne poweriui sprest, kas gero ivyko. Komercija.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai