Now Reading
Ką apie moterį pasako mėgstamiausia sekso poza?

Ką apie moterį pasako mėgstamiausia sekso poza?

Ką apie moterį pasako mėgstamiausia sekso poza?

Net ir smulkiausi bei kasdieniai pasirinkimai gali atskleisti nemažai informacijos apie moters būdą bei požiūrį. O ką apie ją pasako mėgstamiausia sekso poza? Skaitom!

Misionieriaus poza

Tai moteris, kuri mėgsta paprastumą ir nėra linkusi eksperimentuoti. Vargu, kad ji gali nustebinti miegamajame, tačiau tai jausminga ir švelni partnerė, kuri nori justi artumą, matyti vyro veidą ir akis.
Šią pozą mėgstančios moterys vertina ilgalaikius, rimtus santykius, jos stipriai prisiriša prie savo partnerio, tačiau seksas joms tikrai nėra svarbiausias gyvenime.

Mergina viršuje (veidu į partnerį)

Partneris, kuris nori būti viršuje yra linkęs vadovauti, tokios moterys diktuoja mylėjimosi tempą, jos puikiai žino, kas joms teikia didžiausią malonumą bei žino, ko nori tiek iš savo partnerio, tiek ir iš gyvenimo plačiąja prasme.
Tokią pozą neretai renkasi drąsios, savimi pasitinčios, taip pat vyresnės ir daugiau patirties turinčios moterys.

Šaukšteliais

Šaukštelių pozoje juntamas visas partnerio kūnas, lengva atkartoti vienas kito judesius. Tai romantikių, švelnių, tačiau šiek tiek kuklių moterų mėgiama poza.
Tokios moterys yra jausmingos, jautrios, jos šiek tiek įtariai žiuri į naujus žmones, tačiau savo bičiuliams bei partneriui yra ištikimos, visad pasiruošusios padėti.

Šuniuko poza

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šią pozą mėgsta savimi pasitikinčios, drąsios moterys, kurios dažniau remiasi savo jausmais, aistra, o ne šaltu protu ir apmąstymais.
Tai nuotykių ieškotojos, kurios iš gyvenimo stengiasi paiimti viską, kas įmanoma ir tuo maksimaliai mėgautis. Su šiomis moterimis smagu leisti laiką, pramogauti, tačiau jų požiūris į gyvenimą kartais gali būti šiek tiek lengvabūdiškas.

Mergina viršuje (nugara į partnerį)

Tai naujoves mėgstančios eksperimentatorės, kurios mielai neria į įvairiausius seksualinius ieškojimus bei tuo mėgaujasi. Šios moterys labai pasitiki savimi, jos gali būti šiek tiek agresyvios, net egoistiškos.
Santykių pradžioje jos pirmiausia rūpinasi savo pačių, o ne partnerio laime, tačiau pavergus tokią moterį galima į ją remtis net ir sudėtingiausiose gyvenimo situacijose, savęs vertam vyrui ji gali tapti lygiaverte partnere.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top