Now Reading
Agnė Jagelavičiūtė: „Gali visiškai neturėti pinigų, bet būti pačiu stilingiausiu žmogumi šalyje“

Agnė Jagelavičiūtė: „Gali visiškai neturėti pinigų, bet būti pačiu stilingiausiu žmogumi šalyje“

Agnė Jagelavičiūtė: „Gali visiškai neturėti pinigų

Agnę Jagelavičiūtę galima drąsiai pavadinti populiariausia ir geidžiamiausia stiliste visoje šalyje – ji mielai dalina racionalius patarimus, kurie naudingi ne tik scenos žvaigždėms, bet ir paprastoms moterims.

Viena žinomiausių stilisčių Lietuvoje Agnė Jagelavičiūtė patardama visoms moterims, ką rengtis, pirmiausiai pabrėžia, kad turėtume susitvarkyti savo spintas.

„Nepatikėsite, bet tai svarbiausias dalykas. Kai neturi ką apsirengti, pirmiausia reikia išmesti daiktus ir drabužius, kurie tau netinka. Tik po to pamatysite, ką turite ir kuo reiktų papildyti“, – LNK laidoje „Mes pačios“ pažymėjo stilistė.

Pasak Agnės, drabužinėje teisingiausia laikytis nuoseklumo. Taip pat svarbu nepamiršti detalių – akiniai, gera rankinė ir derantys papuošalai leis išsiskirti iš minios ir atrodyti žavingai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Privalome atskirti stilių nuo mados. Juk mada – tai prabangus žaidimas, o stilius – tai mums visiems būtinas dalykas, kuris nepriklauso nuo esamų galimybių. Gali visiškai neturėti pinigų, be būti pačiu stilingiausiu žmogumi šalyje“, – užtikrintai pabrėžia ne kartą stingiausia miesto moterimi išrinkta Agnė.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top