Now Reading
Pusryčių konkurse – nuotaikingas CD „Vaikų kambarys“

Pusryčių konkurse – nuotaikingas CD „Vaikų kambarys“

Pusryčių konkurse - nuotaikingas CD „Vaikų kambarys“

Vaikų kambaryje nutinka pasiučiausi nuotykiai ir vyksta gražiausi stebuklai. Čia Jurgelis meistrelisruošiasi į puotą, pernakt šuoliuoja medinis arkliukas, ir palikusios teatrą šoka Senamiesčio lėlės. O visi kartu džiugiai dainuoja: „Vai, koks storas, vai, koks storas raudonskruostis pomidoras!“ Užeikir tu į Vaikų kambarį, kur netyla „Teatriuko“ aktorių ir jų draugų dainelės pagal VioletosPalčinskaitės eilėraščius!

Kompaktinėje plokštelėje rasite knygelę su dainų žodžiais ir Sigutės Ach iliustracijomis iš VioletosPalčinskaitės eilėraščių rinktinės „Vaikų kambarys“, kurią išleido leidykla „Nieko rimto“.

1. BUVO BOBA VILNIUJ
2. LĖLIŲ TEATRAS
3. KLAUSIMĖLIS
4. ŪKIS
5. POMIDORAS
6. LAPŲ ŽAIDIMAS
7. EŽYS
8. VILKAS
9. PŪGA
10. MEDINIS ARKLIUKAS
11. VIRDULYS
12. TYLA
13. JURGELIS MEISTRELIS

Leidykla „Nieko rimto“ džiaugiasi galėdama pristatyti „Vaikų kambarį“. Tai pati naujausia plokštelė leidyklos asortimente, kuriame galima rasti muzikinių pasiūlymų įvairiausiemsskoniams: ir lopšinių, ir smagių, nuotaikingų dainelių bei pasakų. Tikrieji vertintojai yra vaikai, viena mažoji klausytoja Karolina sakė: „Klausėmės dainų mašinoje, buvo labai linksma. Norėsiu išmokti dainuoti tą, kur daug klausimų uždavinėja ir dar tą apie pūgą“.

Tuo tarpu dailininkė Sigutė Ach, išklausiusi naująjį diską, dalijosi įspūdžiais: „Aš didelė „Teatriuko“ gerbėja, tad jų kūryba visad žaviuosi ir su malonumu klausausi. O jų sukurtos dainos Violetos eilėraščių tema yra tikrai labai talentingi muzikiniai kūrinėliai.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dainelių ištraukų klausykite čia: http://www.niekorimto.lt/daineles­su­fonogramomis/vaiku-kambarys_2259



Konkurse dalyvaukite čia: http://laikas.lt/lt/konkursai/434/laimekite-cd-vaiku-kambarys/

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top