Globotinio pusryčiai: laimę nešanti katytė Zika

Ieškome namų jaunai gražutei katytei Zikai. Zikos istorija liūdna - „iš niekur“ atsiradusi daugiabučio kieme, iš pradžių mėgusi meilius pasiglaustymus, bendravimą su žmogumi, vėliau tapo atsargesnė, baikštesnė. Gal žmogus nuskriaudė, gal pati katytė taip bandė save ir savo vaikelius apsaugoti nuo sunkaus gyvenimo kieme. Vaikeliai kažkur dingo, Zika liko viena...

Katytės kailiukas nuspalvintas labai įdomiai, atrodytų lyg domino kauliukas su vienu taškeliu. Galvytę puošia stilinga „kepurėlė“, o nosį žavus apgamas. Padukai irgi kur ne kur pamarginti juodai. Tikra „domino katytė“.

Zika šiuo metu globojama bute, yra švari, tvarkinga, rami, sterilizuota ir laukia, kol atsiras žmogus, kuris galės su ja pasidalinti namų šiluma. Yra sakoma, kad tas, kas išmetė katę iš namų, išmetė ir laimę. Tas tikrai sulauks atpildo. O Jums siūlome priimti į namus tą laimę, mylėti ir niekada neapleisti. Juk nieko nėra geriau už tai, kaip šaltą žiemos vakarą sėdėti apsikabinus geriausią draugą ir stebėti pro langą tyliai krintančias snaiges.

Jeigu esate pilnametis asmuo ir rimtai apsisprendėte suteikti Zikai namus, skambinkite te. Nr. 8-610-36455, Alytus











augintiniai, beglobiai, globotinio pusryčiai, katės

Naujausi komentarai
Edita
2015-04-27, 10:45
Zika jau naujuose savo namuose ;-)
Rasa
2015-02-07, 14:12
Graži katytė
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai