Now Reading
Kaip geriau suprasti vyrus: 3 dažniausios klaidos

Kaip geriau suprasti vyrus: 3 dažniausios klaidos

Kaip geriau suprasti vyrus: 3 dažniausios klaidos

Stipriosios lyties atstovai skiriasi nuo moterų ne tik fiziologiniu požiūriu, bet taip pat ir savo psichologija. Nėra taip paprasta suprasti, ką jie iš tikrųjų jaučia, kuo gyvena ir ko trokšta, tačiau yra dalykų, kurie savo antrąją pusę padeda pažinti geriau.

Vyras išėjo, paliko, nutylėjo, pratrūko… Kai kurios jo reakcijos gali pasirodyti tokios netikėtos, kad pamatysi, jog iš tiesų apie savo išrinktąjį dar daug ko net nenumanei. Kaip sakoma, nėra dūmų be ugnies. Geriau susipažinusi su vyrų psichologija, tu galėsi lengviau numanyti, ko tikėtis.

Vyrai nepalieka moterų, su kuriomis jiems gerai

Tai – faktas, ir įtikinamai paneigti jo dar niekam nepavyko. Visa kita (tariamos priežastys ir pasiaiškinimai) tėra „uodegos sukimas“, vyro bandymas užmaskuoti savo baimę. Jis sako, kad jam beprotiškai gera su tavimi, tačiau vis tiek išeina? Sako, kad yra tavęs nevertas? Su tokiu melu susiduria nemaža dalis dailiosios lyties atstovių.

Jeigu nori, kad mylimasis visada būtų greta, namuose turi vyrauti tokia atmosfera, kad jų nesinorėtų palikti, o išėjus – visada trauktų sugrįžti. Būk tikra: jeigu vyrui iš tikrųjų bus gera su tavimi, jis niekur nedings.

Vyrai jaučia, kai moterys bando jais manipuliuoti

Mūsų dienomis moterys uoliai moko viena kitą manipuliavimo antrąja puse paslapčių – patarimų netrūksta nei internete, nei spaudoje. Tačiau net jeigu tau atrodo, kad tapai tikra profesionale, neskubėk džiaugtis – gali būti, kad vyrui taip tiesiog patogiau, ir jis pats leidžiasi tampomas už virvutės. Manyk, kad kuriuo nors momentu tu jam pasiūlei naujas žaidimo taisykles – tu atlieki pagrindinį (viršininko) vaidmenį. Ir jis su tuo sutiko. Tai reiškia, kad atsakomybė dabar gula ant tavo pečių, o jis pats gali atsipalaiduoti ir sutikti su tavo aistromis ir kaprizais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vyrai pastebi viską

Na, arba beveik viską. Tai ir ataugusios dažytų plaukų šaknys, ir neskustos kojos, ir ratilai po akimis. Tačiau tai nereiškia, kad jie visam tam teikia tiek pat reikšmės, kiek ir moterys.

Kita vertus, net jeigu reikšmės teikiama mažiau, klaidinga manyti, kad dabar galima atsipalaiduoti ir savęs nebeprižiūrėti. Gal tavo antroji pusė ir nepastebės, kad patrumpinai kirpčiukus ar nusidažei plaukus vienu tonu šviesiau, tačiau tikrai pamatys, kad atrodai žavingai, net jeigu apie tai nepasakys nė vieno žodžio.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top