Knygų pusryčių konkurse - Mats Strandberg, Sara B. Elfgren „Ugnis“

Po trumpų vasaros atostogų be magijos, Išrinktosios raganos vėl turi sutelkti budrumą. MažameEngelsfošo miestelyje ima dėtis keisti dalykai – nuolat laikosi nepakeliamas karštis, miškas merdi.Visą miestą ir mokyklą apima nesveika pozityvumo beprotystė, skatinama keistos sektos,pasivadinusios PE draugija.

Panašu, kad norėdamos kovoti su blogosiomis magijos jėgomis ir surasti demonų palaimintąjįmerginos privalės išmokti viena kita pasitikėti. Tik betarpiškai susivienijusios jos gali pamėgintiatitolinti apokalipsę, kuri pražudytų visą žmoniją...

„Ugnis“ – antroji intriguojančios trilogijos dalis, tapusi pasauliniu bestseleriu, išverstu į daugiau nei 25 užsienio kalbas.
Pirmoji dalis – „Ratas“.

Blogerės Kitty Writer atsiliepimo ištrauka: Kaip ir pirmoji, taip ir šioji dalis pamaloninogražia, spalvinga kalba. Buvo tikras malonumas skaityti šį kūrinį. Ypatingai man patiko dialogai,kuriuose buvo jaučiama ta kalba, kurią gali išgirsti gatvėje t.y. ji nebuvo tobula, graži ir su griežta struktūra. Tai buvo tiesiog toji kasdieninė kalba, kuri pavertė popierinius veikėjus tikrais žmonėmis.
Apibendrinus... Kuo toliau, tuo serija yra įdomesnė, o pavojų daugėja. Nenuostabu, kad šioji knyga yra tokia populiari ir garsi. Joje kiekvienas ras kažką, kas jam būtų įdomu: paprastas gyvenimas, pavojai, magija, romantika... su tamsos prieskoniu.

Knygos Facebook puslapis: https://www.facebook.com/knygubures



Knygą galite laimėti čia: http://laikas.lt/lt/konkursai/435/laimekite-mats-strandberg-sara-b-elfgren-knyga-ugnis/

knygų burės, Knygų pusryčiai, knygų pusryčių konkursas, Mats Strandberg, Sara B. Elfgren, ugnis

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai