Jau antrąjį kartą Vilniuje vyks renginys “Dainuoju Lietuviškai”

Vasaros viduryje vykęs pirmasis renginys "DAINUOJU LIETUVIŠKAI" sulaukė tikrai nemažo susidomėjimo, vakaro metu koncertavusių grupių palaikyti susirinko daugiau nei 300 lietuviškos muzikos gerbėjų.

Antrąjį kartą vykstančio renginio “Dainuoju Lietuviškai” tikslai išlieka tokie patys: skatinti ir populiarinti grupes dainuojančias lietuviškai ir dar kartą visiems priminti, kad dainos gimtąja kalba tikrai nėra prastesnės ir kuo geriausiai gali sudominti ir sužavėti publiką.

"DAINUOJU LIETUVIŠKAI # 2" kaip ir pirmąjį kartą vyks labiausiai gyviems koncertams pritaikytame muzikos ir alaus klube BERMUDAI spalio 15 d. nuo 21 val. įėjimas į renginį nemokamas.

Vakaro metu Jums koncertuos kai kam jau žinomos,o kai kam dar negirdėtos grupės priversiančios linksmintis iki paryčių ir, žinoma, atliekančios dainas lietuvių kalba.

Renginio metu pirmieji pasirodys grupė “Rezervuota”. Tai dviejų merginų duetas, išgarsėjęs jaunimo grupių konkurse “Garažas” užimdamos trečią vietą. Savo pasirodymuose merginos visada sugeba nustebinti,viename koncerte nori jog skambėtų fleita – pasikviečia fleitininką, o kitą kartą jau groja ir su visa gyva grupe.

Iš kart po jų, užburiančio balso atlikėja “Bjelle” , pati save pristatanti, kaip klykiančią, giedančią ir spiegiančią mergaitę. Debiutavusi kartu su grupe “Requiem”, neseniai dalyvavusi viename talentų konkursų, Bjelle ryžtingai veržiasi į didžiąją sceną.

Vėliau , tiesiog nenustygstanti vietoje grupė ‘’Fun Clock”, kurios veikla prasidėjo 2009 metais. Grupės vaikinai nė nenutuokė, jog antrasis „Ąžuoliuko“ aštuntos klasės pusmetis bus grupės „Fun Clock“ susikūrimo metas. Pasiūlymas grupei susikurti kilo netikėtai, vienos repeticijos metu, kai vaikinai suprato, kad Klasika turi užleisti kelią kitam stiliui. Grupė šiuo metu atlieka funko, funk džiazo, džiazo,disko stiliaus muziką.

Ketvirtoji renginio grupė – „The Nominals“. Save pristato kaip keturių narių kolektyvą, per muziką bandantys atrasti gyvenimo džiaugsmą. Kaip sako patys nariai – „ Mūsų pirmas tikslas yra groti kartu. Antras tikslas – pasirodyti žmonėms, turėti gerbėjų. Nenorim būti ta grupė, kuriai kažkas už mus kurtų, nurodinėtų.“

Ir paskutinė vakaro grupė – Multiks. Tikriausiai pirmas klausimas išgirdus šią grupę yra: Ką reiškia "Multiks"? O tai tiesiog gražiai skambantis "skanus" žodis. Šiuo metu jis nieko nereiškia, tačiau grupės vaikinai tikisi, kad neužilgo šis pavadinimas reikš gera muzika.

Po koncerto vyks diskoteka kur skambės geriausios lietuviškos,senos ir naujos dainos.

Laikas.lt

dainuoju lietuviškai, Rezervuota

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai