Albumą „Score“ Leon Somov ir Jazzu pristatys trijuose miestuose

Praėjusią savaitę Airijoje naują savo programą išbandęs Leon Somov ir Jazzu duetas antrąjį albumą pristatys net keturiuose koncertuose visoje Lietuvoje. „Score“ kelionė prasidės jau ketvirtadienį, spalio 21-ąją.

Debiutinio „Updated“ sėkmę lydintis „Score“ - brandus, apgalvotas, organiškas, gyvas darbas. Netrukus pasirodysiančio albumo kūriniai margi - čia bus ir ryškių spalvų, ir tamsos, ir energijos, ir vingresnių melodijų. Anot elektroninės muzikos prodiuserio Leon Somov, albumo pavadinimas reiškia žymę, rodančią, kad atlikėjai savo muzikoje žengia naują ir labai tvirtą žingsnį.

„Score“ pristatymo koncertai - ne tik muzika, bet ir subtili, tačiau ekspresyvi scenografija ir apšvietimas. Nors klubai, kuriuose koncertuoja Leon Somov ir Jazzu, nepasižymi ypač didelėmis erdvėmis, jų aplinka bus išnaudota taip, kad nenustebusių neliks.

Kadangi sentimentalios elektronikos kūrėjų koncertai nuolat perpildo sostinės klubą „Tamsta“, šįkart nuspręsta pradžiuginti kuo daugiau dueto gerbėjų ir surengti net du pasirodymus. Leon Somov ir Jazzu su tradiciškai jiems talkinančiais Domu ir Mariumi Aleksomis šiame gyvos muzikos klube pasirodys ir ketvirtadienį, spalio 21-ąją, ir penktadienį, spalio 22-ąją.

Pajūryje gyvenantys atlikėjų talento gerbėjai jau žino, kad Leon Somov ir Jazzu sutikti galima Klaipėdos klube „Dr. Who“. Čia naujoji programa bus pristatyta spalio 23-ąją, šeštadienį. Dar po savaitės, pasitinkant ilgąjį savaitgalį, muzikantų komanda vyks į Kauną. Spalio 30-ąją suplanuotas koncertas klube „Nautilus“.

Laikas.lt

jazzu, leon somov, naujas albumas, score

Naujausi komentarai
2010-10-19, 11:49
Popsas, bet pats kokybiškiausias, koks gali būt. Hm, muzikantų sąstatas irgi neblogai atrodo su Aleksom priešaky... Turbūt reik pasiplanuot.
LT
2010-10-19, 11:42
Viena iš tų retų grupių, kurių koncertuose lankausi :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai