Now Reading
„Brodway star” – skelbia muzikinių talentų paiešką

„Brodway star” – skelbia muzikinių talentų paiešką

"Brodway star" - skelbia muzikinių talentų paiešką

Visada troškote dainuoti? Esate originalūs, charizmatiški ir trykštate muzikine energija? Norite tapti „Brodvėjaus“ žvaigžde?

Tada pats metas pasinaudoti galimybe ir išbandyti savo jėgas naujame „Brodvėjus Pub“ grupių/atlikėjų konkurse „Broadway Star“. Nuo šių metų lapkričio 3-ios iki kitų metų birželio 18-tos dienos vykstančioje talentų paieškoje gali dalyvauti visi – ir patyrę scenos vilkai, ir slapta apie ją svajojantys pramogų pasaulio naujokai.

Kiekvieną savaitės trečiadienį tarpusavyje varžysis keturios užsiregistravusios grupės ar atlikėjai. Dalyvius vertins ne tik kompetetinga komisija, bet ir klube „Brodvėjus Pub“ susirinkę žiūrovai. Publikos simpatijos labai svarbios, lemiančios net 50 procentų galutinio sprendimo. Taigi aistras kurstančių emocijų netruks nei dalyviams, nei klubo lankytojams.

Konkursą laimėjusi grupė ar atlikėjas gaus ne tik spindintį „Broadway Star“ titulą bei pripažinimą, bet ir 3 tūkst. litų vertės čekį. Norintys patekti į Grand Prix finalą, kuriame bus varžomąsi dėl pagrindinio prizo, dalyviai turės įveikti ne vieną atrankos etapą. Lengva nebus, tačiau pasistengti tikrai verta!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Varžytis konkurse gali visi mylintys ir kuriantys muziką bei norintys ja pasidalinti su bendraminčiais: nėra svarbus nei jūsų pasirinktas muzikos stilius, nei patirtis scenoje. Tačiau visiems galioja bendros taisyklės, kurias galite sužinoti užsiregistravę elektroniniu paštu [email protected] arba paskambinę telefonu 8 600 47862.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top