Now Reading
„Exit“ Helovino maskarade – dvi šokių muzikos žvaigždės

„Exit“ Helovino maskarade – dvi šokių muzikos žvaigždės

„Exit“ Helovino maskarade – dvi šokių muzikos žvaigždės

Sekmadienį, spalio 31 d., klubo „Exit“ laukia karščiausia sezono naktis. Šokių aikštelėje mirgės Helovino maskaradas – vienintelė proga metuose veidą paslėpti po kauke.

Šiemet raganaites, velnius ir vampyrus šokdins net du užsienio svečiai. Tradiciniu „Exit“ Helovino maskarado šeimininku tapęs Fergie iš D. Britanijos sveikins ne mažiau garsų savo tėvynainį – pirmo ryškumo žvaigždę Michael Woods.

Negailestingais techno dūžiais garsėjančio Fergie scenoje laukia daugiau nei rimtas varžovas. Kiekvieną vasaros savaitę po 5000 žmonių Ibizos „Amnesia“ klube judinusio Michael Woods koziris – sprogdinantis progressive ir techno skambesio kokteilis.

Pats už save kalba ir faktas, kad Michael Woods savo turams arenose užvesti renkasi ir ryškusis Deadmau5. Maža to, „Exit“ svečio muziką graibstyte graibsto garsiausios šokių muzikos leidybinės kompanijos – nuo „Toolroom“ iki „Ultra“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Progą išvysti vieno už kitą spalvingesnių šokių muzikos žvaigždžių pasirodymą turės visa Lietuva. Į „Exit“ Helovino maskaradą judės klubiniai autobusai iš trijų šalies didmiesčių – Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top