Now Reading
Makalius: gaudykite nuolaidas kelionėms!

Makalius: gaudykite nuolaidas kelionėms!

Makalius: gaudykite nuolaidas kelionėms!

Ar kada nors pagalvojote, kaip atsigauna žmogus, grįžęs iš savaitgalio išvykos po kaimynines šalis arba porai dienų pakėlęs sparnus į kurį nors Europos didmiestį?

Nuomonė apie tai, kad išvykti į kelionę ir atsipūsti nuo darbų bei slegiančių kasdienių bėdų yra brangu – labai klaidinga. Kelionių agentūrų ir organizatorių suformuota nuomonė, kad skrydis lėktuvu ir pora nakvynių viešbutyje kainuos maždaug 900-1200 litų taip visus paveikė, jog neturintieji tokių lėšų net neieško kažko pigiau – juk, neva, vis tiek nieko gero neras. Apsidairykime aplink ir žvilgtelėkime į šios savaitės kelionių pasiūlymus – galbūt suvoksime, kad kelionė gali kainuoti mažiau, nei audringas savaitgalis Vilniaus klubuose?

Autobusu – į kaimynines šalis už 25 litus

Kelionė autobusu iš Vilniaus į Rygą trunka tik 4 valandas, iš Rygos į Taliną – 5 val. . O bilieto kaina dažnai nesiekia 60 litų (važiuojant liukso klase!) – tokius pasiūlymus nuolat skelbia autobusų linijos „LuxExpress“, savo aukštos klasės autobusais kursuojanti tarp Baltijos šalių sostinių ir Sankt Peterburgo. Neretai kompanija paskelbia kelionės bilietų už 15 litų akciją. Reikia tik retkarčiais sekti kainas! O jas sekite www.luxexpress.lt

„SimpleExpress“ – pigiausios linijos visose Baltijos šalyse. Iš Kauno į Rygą jų pagalba nuvyksite už 25 litus, iš Rygos iki Talino – dešimčia litų brangiau. O štai aplankyti Varšuvą tiek vilniečiai, tiek kauniečiai gali taip pat vos už 25 litus! Tokių ir kartais dar geresnių akcijų galima rasti www.simpleexpress.eu .

Kelionės autobusu neprailgsta, jeigu į išvyką leidžiatės su linksma kompanija. Pažinti kaimyninės šalies sostinę išties smagu – žmonių mentalitetas savas, o architektūra – visiškai kitokia. Juo labiau, kad ir kainos labai priimtinos lietuviams – nakvynė asmeniui nekainuos nė 50 litų, jeigu vyksite ne vienas.

Lėktuvu – į Berlyną, Londoną arba… Šiaurės Europą

Džiugu žinoti, kad pigiausios Europos avialinijos „Ryanair“ savo baze pasirinko Kauno oro uostą – nuo šių metų gegužės ne tik tūkstančiai lietuvių, bet ir gausybė kaimyninių šalių gyventojų plūsta į Kauną, kadangi iš čia per kelias valandas ir dažniausiai už mažiau nei 100 litų galite pasiekti kelis Europos miestus – Berlyną, Oslą, Tamperę, Gėteborgą, Diuseldorfą, Briuselį , Paryžių ar Londoną.

Aviakompanijos skelbiami specialūs pasiūlymai sugundo kiekvieną – tik ne visi susigundę pasiryžta leistis į pačių suplanuotą kelionę. Štai, pavyzdžiui, šiuo metu galime rasti daugybę bilietų į Berlyną gruodžio, sausio mėnesiams už 119 litų, o į Paryžių – vos už 210 litų į abi puses su visais mokesčiais. Diuseldorfas, Oslas, Tamperė pasiekiami už 77 litus į abi puses. Šiems bilietams akcija vyksta iki lapkričio 1 dienos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tokių mažų kainų bijoti ir jomis netikėti nereikia – kuo greičiau burkite linksmą kompaniją, su kuria smagiai praleisite kelias dienas svečioje šalyje, o grįžę dar ilgai gyvensite buvusios kelionės įspūdžiais. Visa tai organizmui atsilieps dar geriau, kai žinosite, kad kelionei išleidote visiškus skatikus.

Sėkmės!

Makalius


Norite sužinoti karščiausius kelionių pasiūlymus? Norite keliauti pigiai ir pamatyti daug? Rimvydas Širvinskas, lietuviams geriau atpažįstamas kaip Makalius, žino sėkmingos kelionės receptą ir skuba su jumis juo pasidalinti.

Turite klausimų? Reikia patarimų apie keliones, geriausius būdus nuvykti į svajonių šalį ar tiesiog nežinote, kaip įsigyti pigų lėktuvo bilietą. Rašykite adresu: [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top