Now Reading
Šeštadienio naktį valdė Bloody Mary šmėklos (Foto)

Šeštadienio naktį valdė Bloody Mary šmėklos (Foto)

Šeštadienio naktį valdė Bloody Mary šmėklos (Foto)

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Vilniaus klube „Tarantino“ šėlo gausybė pamėkliškų nuotakų ir kruvinų jų jaunikių.

Audiovizualiniame Helovino nakties vakarėlyje Bloody Mary šmėkla atgijo paveikslo rėmuose, voratinkliuose, o naktį pasirodė gyvu pavidalu ir imituodama mirties prakeiksmą privertė kelis vakarėlio dalyvius išsimaudyti kečupo fontanuose.

Į „Bloody Mary“ vakarėlį šeštadienio vakarą susirinko keli šimtai nuotakomis persirengusių merginų ir išdurtų akių imitacijas kaukėmis bei makiažu susikūrusių potencialių jaunikių. Tiems, kurie nespėjo pasiruošti kruvinai puotai, buvo pasiūlyta nemokamai grimo pagalba pasidabinti keliais randais, tekančiu krauju ar vaiduokliškai išbalusiu veidu. „Wanted“ kurtų audiovizualinių projekcijų pagalba Bloody Mary mirusios nuotakos dvasia atgijo ne tik video ekranuose, bet ir paveikslo rėmuose bei voratinkliais apipintuose kampuose.

Kruvino pasilinksminimo ištroškusius „Tarantino“ vakarėlio svečius garsais kaitino „No DJs“ su Viktoru Diawara ir „Tabami“ projektų dainininkė Giedrė Rimšaitė, Dj Bool (La French) bei Rolas (Bodegas). Naktį iš vakarėlio siautulio šokių aikštelėje trumpam pažadino gyvai pasirodžiusi ir šūviais smagintis pradėjusi Bloody Mary šmėkla. „Trupės Liūdi“ aktoriai išsimaudė kraują imituojančiuose kečupo fontanuose ir sukūrė muzikinę improvizaciją mirtį nešančios Kruvinosios Meri garbei.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top