Sostinė jau ruošiasi sutikti Kalėdas

Kasdien ilgėjantys vakarai, atslenkanti žiema, besibaigiantys metai primena, kad artėja pačios gražiausios metų šventės – šv. Kalėdos, Naujieji metai, Trys Karaliai – į vieną šventinį ciklą sujungiančios svarbiausius ir gražiausius nemokamus renginius Vilniaus mieste.

Savivaldybėje susirinkęs Kalėdų komitetas tarėsi kaip įdomiai ir jaukiai atšvęsti šių metų laukiamiausias šventes. Planuojama, kad nuo gruodžio 11 d. iki sausio 6 d. Vilniaus centre vyks jau tradicija tapusio projekto „Kalėdos sostinėje“ renginiai, Vilniaus miestą paversiantys šviesiu, jaukiu ir visiems atviru miestu.

Šių metų projekto tikslas – skleisti Kalėdų dvasią ir įtraukti kiek galima daugiau vilniečių ir miesto svečių į šventinį sūkurį. Visus vilniečius kviečiame pačias gražiausias, šilčiausias ir įdomiausias idėjas, kaip sostinėje galima būtų švęsti Kalėdas, nuo lapkričio 3 dienos siųsti adresu [email protected] (atsižvelgsime tik į tas idėjas, kurias bus galima realiai įgyvendinti, nereikalaujant didelių lėšų).

Renginio metu Odminių skvere įsikurs Kalėdų miestelis, kuriame vilniečiai ir miesto svečiai turės išskirtinę galimybę išvysti Kalėdų senelio pagalbininkus elnius „Danielius“, pasisupti karusele, originaliai pasveikinti artimuosius, išrinkti dovaną, paragauti sriubos, sušilti prie karšto vyno taurės.

Amatininkus ir prekybininkus, norinčius prekiauti Kalėdų miestelyje, kviečiame registruotis žemiau nurodytais kontaktais.

Laikas.lt

Naujausi komentarai
Mikas
2010-11-03, 18:06
Jau maciau maxima pasipuose fasada prie mano namu.. Biski per anksti sakyciau.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai