Now Reading
Sveikiname Tarptautinės tualetų dienos proga!

Sveikiname Tarptautinės tualetų dienos proga!

Sveikiname Tarptautinės tualetų dienos proga!

Atspėkite mįslę – kasdieną naudojami, bet dažnai pamirštami. Kas? Tualetai. Tad nepamirškite šiandien išvalyti ir pakvepintų savo kasdieninių draugų tualetų, nes jie šiandien švenčia savo dieną!

Kaip rašoma Day.lt, Tarptautinė tualetų organizacija paskelbė lapkričio 19-ąją Tarptautine tualetų diena. Ši organizacija buvo įkurta 2001 m., po Singapūre sušauktos tarptautinės konferencijos, kurioje buvo nagrinėjama tualetų problema. Pasirodo, kad 40 % pasaulio gyventojų neturi standartinių sanitarinių patogumų. Dėl šios priežasties plinta infekcinės ligos, didėja medicinos išlaidos.

Tarptautinės tualetų organizacijos steigėjas Džekas Simas tikisi, kad į šią tarptautinę šventę bus pažiūrėta ne tik su šypsena, bet kad ji padės apvalyti aplinką nuo infekcijų plitimo. Šią dieną skatinama sutvarkyti apleistus lauko tualetus, įrengti naujus.

Linkėjimai ir Kauno miesto merui

Kai kurie žmonės šios dienos proga siuntė sveikinimus ir politikams. Cituojame Liberalų ir centro sąjungos Kauno skyriaus viešą laišką:

„Nuoširdžiai sveikiname Kauno miesto merą Andrių Kupčinską ir valdančiuosius su Tarptautine tualetų diena. Jūsų dėka „auksinis“ tualetas įrengtas šalia Kauno pilies Senamiestyje jau tapo vizite miesto kortele ir išgarsino Kauno vardą visoje šalyje. Daugiau kaip pusę milijono kainavusi skardinė dėžutė tapo neatsiejama miesto kraštovaizdžio detale.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sveikinime miesto vadovus sugebėjusius per šią kadenciją įgyvendinti bent vieną reikšmingą projektą ir linkime jums sveikatos, neblėstančios kūrybinės energijos ir sėkmingo tolimesnių Jūsų projektų, ilgam įsirėžiančių mūsų visų atmintyje ir gerokai paploninančių mūsų kišenes, įgyvendinimo.”

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top