„Baltų lankų“ knygų išparduotuvė trečiadieniais dirbs ilgiau

Artėjančių Kalėdų ir „Baltų lankų“ knygų išparduotuvės gimtadienio proga leidykla „Baltos lankos“ pristato platų įvairaus amžiaus skaitytojams skirtų knygų asortimentą. Trečiadieniais išparduotuvė dirba ilgiau – net iki 20 val.! Kalėdų švenčių laikotarpiu knygos pirkėjų lauks patraukliomis kainomis.

Knygų išparduotuvėje rasite įvairių „Baltų lankų“ leidyklos knygų: grožinių, publicistinių, biografinių, praktinės psichologijos, vadovėlių ir mokomosios literatūros, knygų vaikams ir jaunimui.

Baigiantis 2010-iesiems, „Baltų lankų“ leidykla literatūros vaikams asortimentą papildys naujomis knygomis, taip pat išleis net keletą lietuvių autorių kūrinių.

K. Kasparavičius
pristatys autorinę knygą apie Kalėdas „Meškelionė“. Joje pasakojama, kaip Meškinų šeimyna leidžiasi į stebuklingą kelionę aplink pasaulį, kad aplankytų kalėdine ruoša užsiėmusius tolimiausių ir keisčiausių kraštų giminaičius. M. Daubarė knygoje „Rankų darbo lėlės“ išsamiais ir nuotraukomis iliustruotais pasakojimais pamokys, kaip nesunkiai namų sąlygomis pasigaminti lėlę. Netrukus bus išleista pasaulyje didelės sėkmės sulaukusi N. Justerio knyga „Stebuklingoji būdelė“. Žinovai sako, kad ji prilygsta nepakartojamajai „Alisai stebuklų šalyje“. Tėvams ir visiems, kam svarbus vaikų ugdymas, rekomenduojame įsigyti R. Munscho „Mylėsiu tave amžinai“. Ši knyga 2001 m. žurnalo „Publishers Weekly“ sudarytame perkamiausių visų laikų vaikiškų knygų sąraše užėmė 4-ąją vietą. M. Lemieux knygoje „Audringa naktis“ kviečia skaitytoją į filosofinę kelionę – žaismingą, skatinančią nustebti ir susimąstyti. Kas lemia atsitiktinumą? Kur baigiasi begalybė? Iš kur kyla visos mintys, kirbančios mano galvoje? Ir kur jos dingsta, kai iš galvos išgaruoja? Šie ir kiti didieji klausimai apie save ir pasaulį neleidžia užmigti mažai mergaitei.

Netrukus skaitytojus pasieks naujoji skandalingojo žurnalisto ir keliautojo A. Užkalnio knyga „Prijaukintoji Anglija“. Tai jau trečia autoriaus knyga Ji papildo pirmąją knygą apie Angliją – bestselerį „Anglija: apie tuos žmones ir jų šalį“, kuri jau ilgą laiką nesitraukia iš „Baltų lankų“ leidyklos perkamiausių knygų sąrašo.

Kalėdų proga kviečiame skaityti didelę gerbėjų auditoriją turinčio D. Razausko poeziją ir klausytis jo atliekamų dainų (knyga parduodama kartu su kompaktine plokštele „Lietaus kambarys“). Poezijos rinkinys „Takas į tylą“ – tai visiškai atskiri, savarankiški kūriniai, brendę ir augę nepriklausomai nuo jo originalių dainų. „Sukaupta, nesavitikslė energetika, mėginimai suvaldyti ir klaikines formas, neprašapę vertybiniai kriterijai. Įsiklausymai į septintąjį, aštuntąjį dešimtmetį. Kai pasaulyje rokas, o Lietuvoje poezija buvo jauni ir gyvybingi.“ (Aidas Marčėnas).

Leidykla „Baltos lankos“ pradeda seriją „20 nepriklausomybės metų“. Ją sudaro garsių Lietuvos specialistų, savo srities žinovų originalios knygos apie procesus, įvykusius Lietuvoje per atkurtos nepriklausomybės 20-metį. Pirmoji serijos knyga „Telemano užrašai“ skiriama televizijai, taigi televizijos gerbėjai ir jos neapkenčiantieji turės progą susipažinti su visuomenėje gerai žinomo ir mėgstamo kino ir televizijos kritiko S. Valiulio nuomone. Besidomintieji Vilniaus miestu, jo istorija ir legendomis nenusivils įsigiję L. Briedžio knygą „Vilnius: savas ir svetimas“, šios knygos variantą anglų kalba „Vilnius City of Strangers“ skaitytojai jau įvertino. Literatūros gurmanai ir filosofinės prozos gerbėjai džiaugsis J. Melniko siurrealistiniu romanu „Kelias į rojų“.

Skaitytojai ir tie, kurie ieško intelektualių kalėdinių dovanų, kviečiami užsukti į „Baltų lankų“ knygų išparduotuvę, kurioje visą mėnesį (nuo lapkričio 24 d. iki gruodžio 31 d.) galėsite įsigyti knygų net su 20 proc. nuolaida1!

Išparduotuvės adresas: Vilnius, Kalvarijų g. 125, II korpusas, 1-as įėjimas, 2-as aukštas (buvusios gamyklos SIGMA pastate). Išparduotuvės darbo laiką rasite čia.

baltos lankos, knygų išparduotuvė

Naujausi komentarai
Juti
2010-11-30, 16:07
sutinku, mažokai kažkaip rašančių apie knygas...
Moni
2010-11-23, 16:33
kaip gera, kad rasote apie knygas, o baltos lankos yra pati mylimiausia mano leidykla!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai