Now Reading
Sprogstamasis užtaisas Naujiesiems – SEL, Rank 1 ir Ignas

Sprogstamasis užtaisas Naujiesiems – SEL, Rank 1 ir Ignas

Sprogstamasis užtaisas Naujiesiems – SEL

Prieš kelias savaites 18-ajame SEL gimtadienyje Teatro arenoje susirinko per 4000 žmonių. Daugiau ir nebūtų tilpę.

Skeptikams eilinį sykį nosį nušluostęs Egidijus Dragūnas jau ruošia dar vieną bombą. Su pasirodymu Naujųjų metų renginyje “Ūkio banko teatro arenoje” SEL lyderis užbaigs savo neregėto populiarumo metus.

Net keli tūkstančiai bendraminčių 2011-uosius pasitiks renginyje “NYE Grand Festival”, kuriame be SEL blizgės ir daugiau žvaigždžių: trance muzikos dievai iš Olandijos Rank 1 ir vietiniai didžėjai šefai Ignas ir Virus J.

Ar įmanoma pralenkti SEL?

Kai kiti Lietuvos atlikėjai skundžiasi vis blogėjančia muzikinės scenos situacija, Egidijus Dragūnas “kala į klyną”. Metų pradžioje jis surengė solo pasirodymą, į kurį pardavė visus bilietus, kurių kaina siekė net 300 Lt. Vasarą trijuose miestuose surengė koncertus, kuriuose apsilankė beveik 40 000 žmonių. O visai neseniai jis atšventė SEL pilnametystės gimtadienį ir išleido albumą “Aš kaip žąsis”, kurio visas pajamas skirs labdarai. Egis planuoja parduoti per 20 000 albumų ir paaukoti net pusę milijono litų leukemija sergantiems vaikams gydyti.

Be jokios abejonės, šiandien pats populiariausias Lietuvoje atlikėjas net nebando slėpti, kad jo honorarai šiandien yra patys didžiausi ir kartais siekia net keliasdešimt tūkstančių litų už pasirodymą. Todėl visai nestebina, kodėl Egidijus Dragūnas leidžia sau pasakyti ir tai: „Nelabai norisi girtis, bet, mano nuomone, nei šiais metais, nei prieš tai niekas nedarė geresnio koncerto ir niekas nesukūrė geresnės muzikos už mane”.

Tiesto ir Van Buureno kolega – Rank 1

Bet ne vien Egidijus Dragūnas mėgausis dėmesiu ir šlovės spinduliais paskutinį šių metų vakarą Teatro arenoje. Daugelio nuomone, svarbiausiu renginio svečiu taps labai daug gerbėjų Lietuvoje turinti Olandijos trance muzikos žvaigždė – Rank 1. O kur dar pats geriausias visų laikų Lietuvos didžėjus Ignas bei ne vieną šokių aikštelių “žudiką“ prodiusavęs Virus J.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Brangiausią dieną metuose Vilniuje nusprendęs groti Rank 1 yra laikomas vienu iš Olandijos trance
muzikos pradininkų, kurie nutiesė šlovės kelią šių dienų žvaigždėms Armin Van Buuren, Tiesto, Ferry
Corsten, Above & Beyond kelią.
Didžiausios komercinės sėkmės iki šiol sulaukė Rank 1 kūrinys “Airwave”. Kitas šių olandų darbas “Such Is Life“ tapo muzikos visame pasaulyje žinomo festivalio “Sensation“ himnu. 2002-aisiais pasirodė pirmasis grupės albumas “Symsonic“, ilgai karaliavęs Olandijos muzikos topuose. Netrukus po debiutinio albumo šokių muzikos viršūnes šturmavo kitas singlas “Awakening“. Praėję metai duetui buvo labai sėkmingi – jų naujausias singlas “L.E.D There Be Light” buvo pripažintas įspūdingo festivalio “Trance Energy 2009“ himnu.

Gruodžio
31 d. “Ūkio banko teatro arenoje” Naujieji su geriausiais iš geriausių: SEL, Rank
1, Ignu ir Virus J. Viskas vienoje vietoje: “pre-party”, “party” ir “after-party”. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top