Now Reading
POP STAR BAR gimtadienis be sauskelnių, bet už tai su “Radistais” ir dainininke Rae

POP STAR BAR gimtadienis be sauskelnių, bet už tai su “Radistais” ir dainininke Rae

POP STAR BAR gimtadienis be sauskelnių

“Praeitais metais išmokome vaikščioti, o šiais pradėjome kalbėti, bet svarbiausia, kad mums pagaliau nebereikia sauskelnių!

Todėl nesugalvokite mums vėl nešti “pampersų”, kaip per atidarymą.”- juokauja šį penktadienį, gruodžio 17 dieną, antrąjį gimtadienį švenčiančio šokių muzikos ir kokteilių baro „POP STAR BAR“ atstovai. Nors tikrų vaikų baro šeimininkai dar neturi, sako, kad per tuos dvejus metus nuo sparčiai išpopuliarėjusio baro atidarymo, naktų nemiegota ne mažiau nei auginant kūdikį.

Kauno lankytojų palankumą pelniusio POP STAR BAR šeimininkai, brangindami savo svečius, gerus vakarėlius stengiasi rengti kiekvieną savaitgalį, o ne tik išskirtinėmis progomis. Todėl organizuodami antrąjį baro gimtadienį “verčiasi per galvą”, kad įvyktų dar geresnis renginys. “Per gimtadienį – labai gerai arba nieko!” – tokiu šūkiu vadovaujasi baro komanda. Todėl šia proga į Lietuvą vėl atveža grožio, talento ir sekso kokteilį – didžėją, dainininkę ir modelį viename asmenyje Rae. Tačiau tai tikrai ne viskas.
Gimtadienio slaptas ginklas – “Radistai”

Dar 56 savaitgaliai ir per 100 renginių POP STAR BAR atvedė prie antrojo gimtadienio, kuriame šį kartą už pulto stosis viena ir šeši. Tad kaip jau supratote, šiais metais gimtadienis bus švenčiamas su ypatinga programa. Deja, be striptizo, lazerių ir fejerverkų. Butaforinius gimtadienio papuošalus keis patys baro šeimininkai – “RyRalio” avialinijų vadovai Lauris Lee ir Karalius, baro rezidentai Modaco ir Sunseet bei kultiniai “Radistai”. Kas jau kas, bet pastarasis bepročių duetas net be degtukų moka užkurti laužą šokių aikštelėje.

Daugiau už Dalią Grybauskaitę – net 80 000 fanų “Facebook” tinkle turintis Rolas ir Jovani atvyksta sveikinti POP STAR BAR. Kauno baro, kuriame vyko ne vienas ir ne du jų vakarėliai, į kuriuos netilpo visi norintys. Tostus sakyti besiruošiantys “Radistai” bus gimtadienio slaptas ginklas, bet vis dar ne kontrolinis šūvis. Teatleidžia 6 gimtadienio didžėjai, tačiau pagrindine vakaro žvaigžde bus ilgakojė britė Rae. Ji grįžta. Užtikrintai pasirodžiusi Lietuvoje pirmuosius kartus gražuolė susuko galvą ne tik išrankiajam Lauriui Lee. Kaunas ją myli, todėl, suprantama, Rae negalėjo negrįžti dar kartą.

Vyšnaitė ant torto – dainininkė Rae

Svarbiausia POP STAR BAR gimtadienio dovana – modelis su mikrofonu ir ausinėmis. Kas gali būti gražiau? Nepaprasto balso savininkė, įspūdingo grožio moteris – taip ją apibūdina užsienio žurnalai. Norint įsitikinti, kad jie nemeluoja, užtenka išgirsti jos dainą ar pamatyti nors vieną jos nuotrauką. Jau šį penktadienį savo seksualumo nevengianti demonstruoti Rae dainuos gyvai ir gros DJ setą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šokių aikštelių, radijo stočių bei muzikinio kanalo MTV hitais tapusių dainų “Cant stop”, “Get it back“, “Give me Luv”, “Persuasion”, “Hide U” balsas, garsiojo prodiuserio Sandy Rivera dainininkė yra Lietuvoje gerai žinomo klubo „Ministry Of Sound“ rezidentė.

Legendinio BBC radijo didžėjaus Gilles Peterson numylėtinė – šiandien labai populiari. Nors jos, kaip dainininkės, karjera tęsiasi vos trejus metus – ji gali pasigirti tuo, ko galbūt kiti nepasiekia per visą dešimtmetį. Labiau į supermodelį nei į dainininkę panaši Rae žavi visus: žurnalistus, muzikantus ir paprastus gerbėjus. Tūkstančius gerbėjų visame pasaulyje. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top