Now Reading
Atominiame LOFTO bunkeryje Naujųjų naktis užtruks visą savaitgalį

Atominiame LOFTO bunkeryje Naujųjų naktis užtruks visą savaitgalį

Atominiame LOFTO bunkeryje Naujųjų naktis užtruks visą savaitgalį

Naujuosius ir savo pirmąjį gimtadienį menų fabrikas LOFTAS švęs legendinės filmų trilogijos „Mad Max“, išgarsinusios Melą Gibsoną, pasaulyje. Atominiu bunkeriu virtęs LOFTAS visą savaitgalį nuo apokalipsės gelbės naktinėtojus, išsiruošusius į šią dviejų parų kelionę po „Mad Max“ Niekieno Žemę.

Gruodžio 31-ąją prasidėjęs veiksmas – tikras Naujametinis festivalis, truksiantis iki sausio 2-sios ryto. Su vienu bilietu čia bus galima praleisti ištisas dvi paras – atšvęsti vidurnaktį, išeiti aplankyti draugų ir vėl sugrįžti tiek kartų, kiek norisi.

Naujųjų naktį LOFTO bunkeryje apokaliptiniam setui įsitaisys Dj Mamania (PMP Rockers), Manfredas (M.O.M), Sania (Pump up the 90’s), bei NO DJs (live mashups). Šalia jų dulkes kels Šarūno Kirdeikio šokių komanda, parkūro meistrai „Vilnius Tracers“, gera dozė kaskadininkų ir visa gauja kitų „Mad Max“ ekstremalų.

„Jau parsivežėm visus reikalingus atributus dekoracijoms. Pačio įdomumo neišduosim, tik galim pasakyt, kad tokio LOFTO dar niekas nematė. Savo eilės dabar laukia motociklai, narvai ir grandinės – penktadienį siūlom dairytis ne tik aplink, bet ir į viršų. Beje, jei Naujųjų naktį išgirsit Naujamiestyje griaudint, neišsigąskit – čia, matyt, Melas Gibsonas su savo bolidu atvažiuoja…“, – apie pasiruošimą „Mad Max“ atmosferai pasakoja Viktoras Diavara.

Išlaukusieji iki ryto bus pakviesti apokaliptinių pusryčių ir užsidirbto poilsio kojoms lounge zonoje žiūrint visas „Mad Max“ trilogijos dalis. Išsipurčius plunksnas sausio 1-osios vakare vėl bus užsuktas veiksmas, nemokamas visiems, turintiems abiejų dienų Niekieno Žemės pasą. Šįkart – legendinių reivų senbuviai BOOGALOO: Deneez (O.E.S.), Noirušis, Pakas (KUB), Tomas Boo (Boogaloo), Zhill (Bagpak/Discomafia). Ir taip – iki sekmadienio ryto.

Saldainis visiems Naujametinio festivalio dalyviams – nauja ir nuodėmingai patogi lounge zona, abi naktis priglausianti tuos, kurių kojos neatlaikys šokių. „Prisėdus ant tų minkštučių sofų yra pavojus ir nebeatsistoti“, – juokiasi poilsio erdvę įrengusių menų fabriko partnerių „Concept Lofts“ vadovas Andrius Voišnis. Ir tuoj pat priduria, -„Jei rimčiau, tai norėjom suruošti patogų kampą visiems, norintiems trumpam atsipūsti nuo nakties šurmulio. Galit tą zoną laikyti saugia slėptuve energijos atsargoms pasipildyti“.

Vienas svarbiausių Naujametinės nakties akcentų – griežtas „Mad Max“ aprangos kodas. „Fantazijos lietuviams tikrai netrūksta, nebent drąsos. Apokaliptiniam kostiumui tinka keisčiausi atributai – motociklininko šalmas, dujokaukės, odiniai rūbai, metalo grandinės, kaustyti batai, tribal stiliaus kūno piešiniai. Iš visų tikiuos tokio išradingumo, kad nepažinčiau nei draugo, nei direktoriaus“, – kuo rimčiausiai dėsto LOFTO scenografas ir apokaliptinių dekoracijų autorius Robertas Kalinkinas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Už kūrybines pastangas bus dosniai atlyginta – geriausi kostiumai bus fiksuojami blykstėmis, o po renginio skelbiamas balsavimas už nežemiškiausią „Mad Max“ aprangą. „Visuose teminiuose LOFTO renginiuose žmonių idėjos ir fantazija mus pribloškia iš naujo. Šią apokaliptinę naktį iš tiesų net nežinome, ko tikėtis. Tik nujaučiame, kad bus įspūdinga. Tad ir prizą išrinkome derantį – geriausio kostiumo autoriui dovanosime galingą gitarą. Kad niekieno žemę užlietų gera muzika“, – priduria Naujametinio festivalio partnerio „Tuborg“ atstovė Lietuvai Sigutė Zabielskienė.

Ateik pasveikinti LOFTĄ deramai pasirenges – niekas nežino, kaip pasaulis atrodys po šio savaitgalio apokalipsės.

Laikas.lt padovanojo kvietimą dviems į šį vakarėlį skaitytojai Laimai. Linkime visiems gerų įspūdžių!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top