Now Reading
Miley Cyrus biografija – skaitomiausia vaikų knyga

Miley Cyrus biografija – skaitomiausia vaikų knyga

Miley Cyrus biografija – skaitomiausia vaikų knyga

Pop atlikėja Miley Cyrus užkariauja ne tik populiariausių dainų sąrašus, bet ir knygų lentynas.

18-metės amerikietės biografija „Kelio pradžia“ sužavėjo Lietuvos vaikus. „Baltų lankų“ knygynuose ji puikuojasi pirmoje perkamiausių vaikiškų knygų sąrašo vietoje. M. Cyrus autobiografija, parašyta Hilary Liftin padedant, akimirksniu bestseleriu tapo ir Amerikoje, Australijoje, Anglijoje bei daugelyje kitų Europos šalių.

Biografinis M. Cyrus romanas „Kelio pradžia“ – unikalus žvilgsnis į ryškiausios paauglės žvaigždės pasaulį, į ne visada rožinę kelio pradžią ir drąsius ateities planus. Miley knygoje pasakoja, kaip per trejus metus iš niekam nepažįstamos tenesietės virto televizijos ir muzikos fenomenu, kaip išgyveno nelaimingą meilę bei dalijasi tuo, kas jos dar laukia.

„Dauguma žmonių mane žino kaip Haną Montaną, bet tai tik televizijos serialo personažas. Ji – išgalvota. Tiesa, Hana labai panaši į mane – tai jau aš pasistengiau. Norėjau, kad ji atgytų. Tačiau dėl to Hana Montana netapo tikresnė, ir ji tikrai ne aš, – pasakoja M. Cyrus, – Ši knyga – apie mane – tai pirmasis mano bandymas papasakoti apie savo gyvenimą savais žodžiais. Haną Montaną paminėti teks. Na ir gerai. Manau, dauguma žmonių domisi tiek Hana Montana, tiek Miley Stiuart – tai tarsi du mano „aš“, pažįstami televizijos ekranuose. Visi mes esame labai įvairialypiai. Kas esame – ir kuo galime tapti, jei siekiame savo svajonių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

M. Cyrus autobiografiją „Kelio pradžia“ lietuviškai išleido leidykla „Obuolys“.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top