Now Reading
Situacija Lietuvos keliuose: šlapias sniegas, rūkas (atnaujinta)

Situacija Lietuvos keliuose: šlapias sniegas, rūkas (atnaujinta)

Situacija Lietuvos keliuose: šlapias sniegas

Kaip skelbia Lietuvos automobilių kelių direkcija, remiantis 13 val. informacija Sninga arba snyguriuoja Utenos, Vilniaus apskrityse, Rokiškio rajone – vietomis, o Alytaus ir Varėnos rajonuose – silpnai.

Čia magistraliniai keliai daugiausiai provėžoti, vietomis yra šlapio sniego košės, o krašto keliuose yra šlapio ar prispausto sniego. Šie valomi ir barstomi.

Kitur be kritulių. Čia magistraliniai keliai šlapi ar drėgni, vietomis nežymiai provėžoti. Krašto keliai provėžoti, vietomis yra šlapio sniego. Magistraliniai ir krašto keliai pavojingose vietose barstomi papildomai, valomos autobusų stotelių įvažos, peronai ir kelkraščiai. Tauragės ir Klaipėdos apskrityse vietomis rūkas, o Kretingos rajone – stiprus, kai kur matomumas tik iki 30 m.

Rajoniniai keliai pasidengę sniegu, prispaustu sniegu, kai kur apledėję. Šie keliai valomi, platinami, pavojingos vietos barstomos.

O remiantis Orai.lt informacija, šiandien šalyje bus debesuota su pragiedruliais, daugelyje rajonų truputį pasnigs, vietomis pustys. Galimas rūkas, o aukščiausia oro temperatūra dieną 2-7 laipsniai šalčio, pajūryje apie 0.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vilniuje šiandien pasnigs, aukščiausia oro temperatūra dieną 3-5 laipsniai šalčio.

Laikas.lt
Kelių direkcijos nuotr.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top