Now Reading
Išsiburti ir sužinoti ateities – į prekybos centrą

Išsiburti ir sužinoti ateities – į prekybos centrą

Išsiburti ir sužinoti ateities – į prekybos centrą

Visą šią savaitę prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vyksta Astrologijos savaitė, kurioje kartu su įvairių sričių magais bei būrėjais dalyvauja ir tokie žinomi šalies astrologai kaip Naglis Šulija ir Vaiva Budraitytė bei tarologas ir numerologas Leopoldas Malinauskas.

„Tik prasidėjus naujiems metams, dažnai smalsaujama, svarstoma, planuojama, ką jie atneš. Įvairių prognozių ir burtų populiarumą tarp sostinės gyventojų bei svečių rodo ir mūsų centro patirtis – Astrologijos savaitė praėjusiais metais susilaukė itin didelio dėmesio – žmonės išsiburti ir sužinoti savo ateitį rikiuodavosi eilėse nuo ankstyvo ryto“, – sako prekybos ir pramogų centro vadovė Inga Navickaitė.

„Užkrėsti pirkėjų pavyzdžio ir vedini smalsumo šį kartą ir patys ryžomės prognozei – tarologo ir numerologo Leopoldo Malinausko kortos „Ozui“ rodo nemažai permainų, vasarą atnešiančių didelės sėkmės bei stabilų augimą ištisus metus“, – sako I. Navickaitė.

Sausio 10-16 dienomis „Oze“ vyksiančios Astrologijos savaitės metu centro lankytojai kasdien gali gauti asmenines šių metų prognozes pas vieną iš nuolat centre dirbančių būrėjų, taip pat dalyvauti loterijoje ir laimėti asmeninę konsultaciją pas vieną iš pasirinktų astrologų bei būrėjų: Vaivą Budraitytę, Naglį Šuliją, Leopoldą Malinauską ar Nijolę Gabiją Wolmer.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šios savaitės pabaigoje Astrologijos savaitę „Oze“ užbaigs „Gerosios magijos savaitgalis“. Penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį centre magas Tomas Šimkus lankytojų akyse kurs stebuklus su įvairiausiais daiktais, o Astrologijos asociacijos narė D. Krivcovaitė kvies visus norinčius susirungti viktorinoje, kurioje komandos, sudarytos pagal zodiako ženklus, kovos dėl jaunojo astrologo vardo. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top